Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mikor van Való Világ élő...

Mikor van Való Világ élő közvetítés a neten?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egész nap.De amikor valamelyikőjük elszólja magát,akkor hirtelen megszakad az adás
2011. febr. 8. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Akármikor megnézem, mindig azt írja ki, hogy jelenleg nincs élő közvetítés.

Inkább ehelyett azt írnák ki, hogy mikor van.

2011. febr. 8. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Na az ilyen hülyék mint az első írják ki azokat a kérdéseket hogy megrendezett mikor fogalmuk sincs a műsorról.

este 10-től hajnal 5ig van

2011. febr. 8. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell egyből lehülyézni.. Remélem nem zavartam meg a lelki világodat de tényleg így volt... Valamelyik csaj mondta hogy: kifolyt a jacccuziból a víz és ujra kellet forgatnunk az egészet.." .hirtelen NO SIGNAL.nézd meg puruttyán.
2011. febr. 8. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
igen ezt mindenki ismeri, teljesen világos, hogy meg van rendezve.. nekem ezzel nincs is bajom. Az élő közvetítés pedig egyesek szerint meg van vágva... hát igazából az se nagy gond (bár szerintem nincsen) de jó mert lehet látni olyan dolgokat amiket nem raknak be a műsorba, pl tegnap este volt a mai "szülő gyerek" témából egy acitvity játék, egész jó volt :D
2011. febr. 8. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!