Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Olivér vs Béci? Ki fog visszaj...

Olivér vs Béci? Ki fog visszajönni ha Olivér Bécit viszi ki? Kire fogtok szavazni? Vagy egyáltalán fogtok szavazni?

Figyelt kérdés
Én tuti nyomok Olivérre!
2011. febr. 8. 13:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha a nézők műsort akarnak, Olivérnek kell visszamennie. És szerintem az RTL dönti el, hogy ki menjen vissza. Ha az RTL a nagyobb nézettséget akar Olivér megy vissza. Az összefoglalókban is sokkal többet látjuk Olivért! Ilyet vagy olyat, de ő minden összefoglalóban mutat vmit.

Hajrá Olivér!

2011. febr. 8. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Penzt nem költenek ra, de remelem Beci megy vissza.
2011. febr. 8. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem szavazok, de Olivérnek drukkolok! :)
2011. febr. 9. 10:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!=)
2011. febr. 9. 13:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Béééécireeee !! :))) Legalább nem egy sz@rkavaró, és a kamerák előtt is mutatósabb ;)
2011. febr. 10. 19:37
 16/21 evoxx válasza:
azt is vegyétek figyelembe hogy Béci mindig nagyképű, azt hiszi hogy ő nem veszíthet, lebecsüli az ellenfelét és még sorolhatnám.... ja és amikor Bécit Alekosz legyőzte akkor még Balázsnak fel kellett olvasnia egy lapot.... azt hiszi hogy ő nem veszíthet semmiben! OLIVÉR FOG VISSZAJÖNNI!
2011. febr. 11. 20:24
 17/21 evoxx válasza:
Amugy meg béci egy F@SZ
2011. febr. 11. 20:27
 18/21 A kérdező kommentje:
csak akkor fog visszajönni ha szavazunk=)
2011. febr. 12. 15:27
 19/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-08 14:25

ezt én írtam, de megváltoztattam a véleményemet, és nem fogok szavazni, mert túl sok hányásszagú infót tudtam meg!

2011. febr. 12. 15:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem hajszálnyira azon fog múlni minden, h az utolsó összefoglalóban mit mutatnak (((magukról)))!

Szal el is cseszheti Olivér is, Béci is egy apró húzásával is, és azon is áll v bukik, h mit, hogyan, milyen sorrendben ad le a kedves RTL ugye..

2011. febr. 12. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!