Mit szóltok ahhoz, hogy nem is élő adás megy a VV honlapján?
most is azt csinálják, 5 percig megy, aztán megszakítják.
nem tudom mire jó.
Kicsit ellent mondasz magadnak
Nem érdekel mert unalmasnak tartod , de közben a tv-ben és a neten is egyszerre nézed.
És már rögtön összeesküvést sejtesz, de ha utána néznél mielőtt kérdést írsz ki tudnád hogy 15 perces csuszással közvetítenek
Meg szerintem akik állandóan azt írják hogy megrendezett csak az összefoglalókat nézik.
nem néztem a tévét, csak ott maradt, levolt némítva. élőadásba meg belekukkantottam, és igen, unalmasnak tartom az "élő" adást, mert nem történik semmi, ezért nem is nézem. annyira meg nem vagyok függő, hogy egész éjjel lessem. amúgy az összefoglalót szoktam nézni, tehát nem állítom, hogy nem nézem.
nemtudtam, hogy kint van a honlapon ez a 15perces dolog, elnézést kérek. de akkor ne úgy hirdessék már, hogy élő, mert a szart élő ez. csak nemértem akkor hogy történhettek meg az elszólások, amik már mondtam ugye, hogy keringenek a jutubon.
igazából csak ennyi volt a lényege. nem kell azért így nekem támadni. köszike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!