Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ahhoz, hogy nem...

Mit szóltok ahhoz, hogy nem is élő adás megy a VV honlapján?

Figyelt kérdés
előbb fedeztem fel, épp a cool ment a háttérben, és a végén ugye benézünk a villába, és alekosz kint beszélgetett az évával, a honlapon meg azt mutatták, hogy bent beszélget azthiszem alekosz és olivér. lehet már másnak is leesett, hogy nem élő, de ez azért nem semmi. biztos félnek attól hogy elszólja magát valamelyik, és égés lenne az rtl klubnak megintcsak. (bocsi, hogy még egy vv-s kérdés)
2011. febr. 8. 00:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nah, felőlem aztán a Tom és Jerry is mehet rajta, aki nézi, meg is érdemli :)
2011. febr. 8. 00:20
 2/8 A kérdező kommentje:
én csak belekukkantottam kiváncsiságból, mert unalmasnak tartom. de valamiért mégiscsak átverésnek tartom ezt az egészet. simán kivehetnek belőle dolgokat, stb.
2011. febr. 8. 00:23
 3/8 anonim ***** válasza:
a webes közvetítés asszem negyed órás csúsztatással megy
2011. febr. 8. 00:26
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor anno miért voltak ilyen elszólások? pl a gigis elszólás, ami neten keringett, mikor mesélt a szállodás dologról. beszéltbeszélt és hirtelen kiirták, hogy nincs közvetítés. ha 15perces csúszással menne, akkor nem lenne ilyen szerintem.. van egy olyan érzésem, hogy emiatt lett most így megoldva, hogy még véletlenül se bukjanak le, hogy kamu az egész.
2011. febr. 8. 00:30
 5/8 anonim ***** válasza:

most is azt csinálják, 5 percig megy, aztán megszakítják.

nem tudom mire jó.

2011. febr. 8. 00:31
 6/8 anonim ***** válasza:
tényleg 15 perces csúszás van,el is lehet olvasni a az rtl klub honlapján
2011. febr. 8. 07:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Kicsit ellent mondasz magadnak

Nem érdekel mert unalmasnak tartod , de közben a tv-ben és a neten is egyszerre nézed.

És már rögtön összeesküvést sejtesz, de ha utána néznél mielőtt kérdést írsz ki tudnád hogy 15 perces csuszással közvetítenek

Meg szerintem akik állandóan azt írják hogy megrendezett csak az összefoglalókat nézik.

2011. febr. 8. 11:10
 8/8 A kérdező kommentje:

nem néztem a tévét, csak ott maradt, levolt némítva. élőadásba meg belekukkantottam, és igen, unalmasnak tartom az "élő" adást, mert nem történik semmi, ezért nem is nézem. annyira meg nem vagyok függő, hogy egész éjjel lessem. amúgy az összefoglalót szoktam nézni, tehát nem állítom, hogy nem nézem.

nemtudtam, hogy kint van a honlapon ez a 15perces dolog, elnézést kérek. de akkor ne úgy hirdessék már, hogy élő, mert a szart élő ez. csak nemértem akkor hogy történhettek meg az elszólások, amik már mondtam ugye, hogy keringenek a jutubon.

igazából csak ennyi volt a lényege. nem kell azért így nekem támadni. köszike.

2011. febr. 8. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!