Szerintem pár nap múlva jon a levél hogy Olivér barátnoje szakított vele. Szerintetek?
Látszik, hogy még te sem éltél komoly, több évig tartó kapcsolatban. :)
Majd ő eldönti, mit lép, jobban ismeri Olivért, mint itt bármelyikünk.
Lassan ott tartok, hogy megérdemelné.
Szerintem baromi megalázó ez a barátnője számára.
Nem fog vele szakítnai mert most Oli játsza a jófiút.
Anikó azért szánalmas egy nőszemély, hogy mindenkinél így bepróbálkozik, és még Alekoszt ócsárólják egyesek. Ha-ha-ha.
19:11-es, feltételezem, te be sem mennél ilyen helyre.
Azért az jó lenne tudatosítani magatokban, hogy a villabeli lét egy emberkísérletnek felel meg, tuti tudathasadásosak lesznek egy idő után abban az ingerszegény környezetben. Nyilván a kinti életben, mikor van mindenre kontroll, nem így viselkednének. És ez nem azt jelenti, hogy előjön az igazi énjük, mert EZ SEM az igazi énjük.
Pontosan. Végülis hány férfi bírná 2 és fél hónapig, a barátnője nélkül, úgy, hogy be van zárva, és szép nők veszik körül? Anikó meg nem egyszer, nem kétszer illegette már magát neki.. S végülis azon kívül, hogy azt mondta a lányra, hogy szép, nem tett még rosszat... És tényleg a bezártságot se felejtsétek!
Nyílván, ha Enikő lennék, rosszul esne, hogy a párom más nőt gyönyörűbbnek tart, mint engem, de még tartja magát... Nem csókolta meg...nálam ott kezdődik a fizikai megcsalás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!