Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4 Szerintetek mutatni...

VV4 Szerintetek mutatni fogják a mai adásban, hogy Szandi és Éva csókolózik?

Figyelt kérdés
Vki belinkelte ide...Hát, nekem ez elég undorító, de nem is a viselkedésükre vonatkozik itt a kérdésem, hanem arra, hogy ezt megmutatja-e még az Rtl,vagy már nem.
2011. febr. 6. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Már tegnap éjjel bemutatták a Cool TV-n a Belevalóban. 18-as karikával mehet csak az ilyen anyag, úgyhogy az esti RTL műsorban nem lesz benne.
2011. febr. 6. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem a bulis éjszakát már mutatták nem fogják mégegyszer
2011. febr. 6. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Undorító, mi? Nekem tetszett.. mondjuk téged is nagyon megmozgatott, ha nem így lenne, nem kérdezted volna meg, hogy újra láthatod-e :DD
2011. febr. 6. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy azt láttad mikor Éva félmeztelenül volt és Szandika a mellbimbóit nyalogatta? Az is ennyire tetszett?
2011. febr. 6. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
En linkeltem be en a valo vilag .hu rol szedtem XD azer ez mar durvaXD
2011. febr. 6. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves A válasz megírásának időpontja: ma 16:52!

Be tudnád linkelni azt a videót,amiről írtál,mert kíváncsi vagyok. :D Előre is köszi. :)

2011. febr. 6. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként nem, nem tetszett, de ez csak egy vélemény, nem ítélkezem... Sztem mindenkiben ott van legbelül kisördög, sose lehet tudni, mikor mi lesz... De tőlem ez távol áll...
2011. febr. 6. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!