Szerintem Bécit, de ez elég egyértelmű lenne. Béci vagy Laci közül választ majd. Laci ellen visszamenne, Béci kérdéses.
Eddig bírtam Olivért, de az utóbbi időben nagyon gáz.
21/N
2011. febr. 6. 10:46
3/17 anonim válasza:
Mindegy kit visz ki visszajön. Talán ha Bécit kiviszi nem jön vissza. De a többi 8 ellen simán.
2011. febr. 6. 10:49
4/17 anonim válasza:
Bécit fogja kihívni! Most nézem a tegnapi adást és nagyon úgy néz ki. Én az Olivért nemrég erős elsőnek tartottam a saját kis listámon, de most jelenleg az utolsó helyen áll. Én úgy gondolom, hogy pofára esik és ezután Bécinek nagyon fogok drukkolni.
2011. febr. 6. 11:02
5/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy akik szavaznak, azokat akarják bent tartani, akik ellenszenves módon keltik a feszültséget, a hülyeségeikkel, szexuális töltetű megnyilatkozásaikkal próbálják a lehető legtöbb figyelmet magukra irányítani. A valódi emberi értékek rájuk jellemzők a legkevésbé, viszont emiatt sajnos ők esélyesebbek a főnyereményre is, bár nem ők érdemelnék.
Azért én mégis bízom abban, hogy nem így lesz, és Olika már előbb eltűnik a színről. Vele én is úgy voltam, hogy a beszavazásnál neki szurkoltam, de mostanra már teljes a kiábrándulásom vele szemben, jellemtelennek tartom a barátjával együtt, és a "négyesfogat" lánytagjait sem szívelem.
2011. febr. 6. 11:54
6/17 anonim válasza:
100% hogy Bécit viszi ki
Remélem Béci kint is marad mert azon kívül hogy a tökeit vakargatja és azt hajtogatja hogy ő fogja megnyerni mást nem csinál
2011. febr. 6. 12:00
7/17 anonim válasza:
Miért Oli mit csinál? Azon kívül hogy a t*keit vakargatja, meg bőg, csak szivatja a többieket. Régebben én is csíptem, egy darabig vicces meg jófej volt ahogy játszott, talán az is megérintett mennyire szereti a párját, de az utóbbi időben eszméletlenül gáznak találom, és a lista elejéről nálam is a legaljára süllyedt... Még Gombit is szívesebben nézem, pedig őt aztán tényleg alig látni már két hete!
2011. febr. 6. 12:05
8/17 anonim válasza:
Ha valakinek csak a sz@rkeverés számít valaminek, ő maga is hasonló jellem. Biztosan csinál valamit a nap 24 órájában a többi játékos is, csak nem erőltetett módon megjátszva magát, hogy magára irányítsa a figyelmet. A rendezők pedig természetesen a cirkuszokat játszák be, a normál emberi viselkedés nem olyan érdekes egy bizonyos nézői réteg számára. Viszont akkor kérdés, hogy valójában ki játsza meg magát, ki a színművész?
2011. febr. 6. 12:12
9/17 anonim válasza:
Oli nagyon gusztustalan módon igyekszik kikészíteni idegileg is a társait. Előbb Évát, majd Zsuzsit idegelte ki nagyon ocsmány szöveggel, most pedig Szandit és Anikót csinálja ki más módszerrel. Undorító, ahogy az egóját hízlalgatva húzza ki a kis buta lányokból most az iránta érzett vonzalmukat - amit mellesleg nem nagyon értek, hogy miből fakad.
2011. febr. 6. 12:19
10/17 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy lesz annyira tökös gyerek, hogy ha már azt hajtogatta, hogy ő Bécit fogja kivinni, ha rárakják, akkor őt is viszi ki! Ha nem, akkor méginkább a béka segge alá esik a szememben, pedig így is elég közel van már hozzá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!