Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4! Én Bécinek szurkolok/druk...

VV4! Én Bécinek szurkolok/drukkolok (szeretném ha ő nyerne)! De viszont sokan vannak akik Bécit utálják a legjobban a villában, miért?!

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 11:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem "emberileg" (ahogy egy kedves válaszoló fogalmazott) mindenki egyformán értékes. Igaz, hogy Béci meghazutolja saját magát, megjátsza magát, de attól, hogy én őt konkrétan nem tartom szimpatikusnak, ő még értékes. Ahogy Éva is, vagy bárki más a villában, vagy villán kívül.
2011. febr. 5. 23:16
 12/25 anonim ***** válasza:

már bocsi, de én nem mondtam, hogy a hangoskodás szimpibb, mmint a csendesség.

légyszi próbáld megérteni a mondanivaló lényxegét ! a gond itt az, hogy nincs oylan ember, aki suttogva veszekszik a hugával meg mindig mindenre motyogva reagál.

a NORMÁL, TERMÉSZETESEN VISELKEDŐ embernek vannak érzelmei, nagy nevetései, olykor felenmeli a hangját, érted ?

béla ilyesmit sosem tesz, gigi még úgy se.

maradjunk annyiban, hogy ha engem színésznőnek gúnyolnának, akkor nem félhangosan, indulatok nélkül, szinte suttogva reagálnék erre egyfolytában. normális ember ezen megbántódik, felháborodik, és - nem mondom, hogy dühkitöréssel vagy verekedéssel - de eréylesebben reagál.

ezeknek a testvéreknek mintha semmiylen érzelmei nem lwennének. robotok, gépek.

2011. febr. 5. 23:18
 13/25 anonim ***** válasza:

Másik dolog :

a béla műveletlenségét, sötétséget nem a szeznnylapok hazudják róla, ezeket ő nem tudta. jópár műveltésit csináltak már , a legtöbbet nem adták le adásba, csak online-ban volt.

béla tényleg annyira, de annyira, de annyira buta, tájékozatlan, hoyg elképesztő.

2011. febr. 5. 23:34
 14/25 A kérdező kommentje:

Jó, lehet, értem én is, ez lehet tényleg hiba tőlök, hogy ilyen módon taktikáznak. De hidd el éltben nem ilyenek, de min1 .. Amúgy meg Oli se tökél. . Meg akarom mutatni én mért várnám vissza Bécit:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..

2011. febr. 5. 23:38
 15/25 anonim ***** válasza:
nem ismerem őket, de igenis léteznek olyan emberek akiknek ha beszólnak nem fognak balhézni hanem csendesen elnézik esetleg motyognak. bár nem emlékszek olyanra h béciék motyognának... értem amit mondasz, lehet h nem visznek bele sok érzelmet, de az kizárt h valaki több hónapot végig tudjon színészkedni, egyszerűen csak nem akarnak nyíltan konfliktust. mért kéne mindenkinek parádézni... elég ha csak fele csapat csinálja. sőt sok is néha...
2011. febr. 5. 23:38
 16/25 A kérdező kommentje:
Jah
2011. febr. 5. 23:43
 17/25 anonim ***** válasza:

De kérdező, figyelj már, te amúgy ismered őket személyesen ?

csak kíváncsi vagyok .

2011. febr. 5. 23:45
 18/25 anonim ***** válasza:

én ildikóról pl. elhiszem, hogy az életben se szól vissza, itt se nagyon tette.

amúgy felmerült béci "intelligenciája", tájékozottsága. az tényleg nem semmi módon a béka feneke alatt van.

gigi kitűnő volt, de nem tudja mi az a kiegyezés ?

ez brutál durva..

2011. febr. 5. 23:48
 19/25 A kérdező kommentje:
Jaj jó van na te most tudsz mindent? Lehet nekik a töri a 'legesleg'.. De tudom igazatok van. (de csak olyan szempontból, hogy nekik ezt illene tudni.)
2011. febr. 5. 23:54
 20/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem ismerem közelről őket:)
2011. febr. 5. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!