A Gyilkos Elmék 6.évad 13. Rész végén Emily Prentiss-szel találkozni akar egy régi barátja. Őt Sean-nak hívják. Találkoznak. Sean mondja hogy azért akart beszélni vele, mert Ian Boyle megszökött a börtönből és úgy eltűnt mintha a föld nyelte volna el! (ekkor Emily-nek elsápad az arca, hihetetlen félelem látszik az arcán) Ekkor van egy bejátszás, amiben az látszik hogy egy koromsötét éjszakán, Oroszországban (kiírták hogy Russia), az országúton egy sötét alak késsel a kezében odamegy egy épp akkor elhaladó autóshoz, és leszúrja. Majd Emily dadogva megkédezi hogy veszélyben van-e, mire Sean azt mondja, hogy Igen, ő is, meg mindannyian! :S
2011. febr. 5. 10:07
1/5 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁ... törölve lett a válaszunk :(
És még le is lettünk pontozva :(
Szomorú a humortalanság világa.
üdv, szép napot!
2011. febr. 8. 11:59
2/5 anonim válasza:
Az új részben is volt róla szó,nem derült ki semmi érdemleges,de a fickó valóban nagyon veszélyesnek néz ki... Láttad már az újat?
2011. febr. 13. 15:09
3/5 A kérdező kommentje:
Már letöltöttem de még nem néztem meg
2011. febr. 15. 00:08
4/5 anonim válasza:
hello:D én angolul néztem meg még nem az összes részt ami ehhez a témához kapcsolódik ,de annyi jött le h Emily régen nála dolgozott Belgiumban v szeretője volt,nem derült ki v még azt a részt nem láttam aztán iant elkapták a zsaruk:D de pár évvel később amikor már emily az fbinak dolgozik akk megjelenik sean aki szintén ismeri iant és figyelmezteti emilyt aztán emily asszem a következő részben telfonál bnőjének aki párizsban van h jöjjenek haza az usaba mert veszélyben vannak de megölik a bnője vőlegényét(ian volt az) utána emily lakása elé azt a virágot tették amit ő szagolgatott,míg doylet elkapták.ebből is gondolja h doyle a lakásánál van így egész éjszaka őrködi de semmi nem történik utána meghal pár réssel később de talán csak megjátssza a halálát és elmegy belgiumba új személyivel meg névvel de az a baj h nem láttam az összes doyleos részt szal csak ennyi jött le:)
P.S.bocsi a helyesírási hibákért csak telóról írok:D
2011. júl. 23. 02:56
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, egyébként ez már nem teljesen aktuális, mert azóta én az összes részt láttam magyarul, szerintem ez a történet a 7 évad elején fog folytatódni, mert a Paget Brewster (emily) aláírta a szerződést, és újra a csapatban lesz a 7. évadban!!!! valószínüleg akkor mindent elmesél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!