LG 32LE5300 Wi-fi. Ez a készülék hogyan alkalmas a wifire?
Figyelt kérdés
Nem régiben vettem ezt a TV-t. Azt mondták, hogy WLAN-ra alkalmas a készülék. A neten azt olvastam, hogy wifi ready. Ez pontosan mit takarna, hogy tudok ezen netezni vagy milyen eszköz kell hozzá? ( wifi router van)2011. febr. 4. 22:26
1/1 anonim válasza:
használati utasítást nem vettél hozzá?
egyébként, én úgy értelmeztem az LG honlapot, hogy ez nem wifi, hanem "Wireless AV Link" ami arra szolgál, hogy hangot és képet vigyél át két erre alkalmas egység között és ne kelljen kábelezned. azaz ha van egy ilyen dvd lejátszód, meg erősítőd, meg hangfalaid, akkor nem kell vezetékkel összekötnöd őket, hanem megoldják rádióhullámmal egymás között. de csak az erre alkalmas készülékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!