Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha azt mondtak Szandikanak...

Ha azt mondtak Szandikanak hogy tobbszor megszegte a szabalyokat es kizarjak akkor a Sanyi miert vele kellett beszeljen? Szerintem az a Vv. Vezetosegenek kellett volna konyorogjon, nem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%

...

Hát nyilván a vezetőségnek is könyörgött előtte. Nem vágom mit nem lehet ezen a szitun érteni.

2011. febr. 3. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Na látod ez az amit én sem értek. Mért a lánnyal kellett beszélnie, hisz nem az volt, hogy a Szandikának kellett eldöntenie, hogy marad, és javít a hozzáállásán, vagy pedig kimegy, hanem konkrétan kizárták. Szóval nagyon furcsa. Gondolom maga a stáb sem örült volna, ha megint távozik csak így egy ember, főleg olyan, aki nem is szürke egérke. Azt tudom még elképzelni, hogy igazából nem is akarták kizárni, nem is az volt a cél, hogy valóban kitegyék, hanem csak ráijesztettek, hogy vegye észre magát. És így hatásosabb volt, minthogy előtte figyelmeztetni, hogy még egy ilyen, és kizárás...Így jobban érzi a súlyát. És Sanyi ebbe be volt avatva, tehát az volt a feladata, hogy beszéljen Szandika fejével.
2011. febr. 3. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
Ti most komolyan ennyire ertetlenek vagytok? :O
2011. febr. 3. 22:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Sanycika a vezetőségnek könyörgött, hogy ne basszák ki Szandikát, és beszélt a lányzó fejével, hogyha összeszedi magát, akkor kap egy esélyt!
2011. febr. 3. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Te vagy az értetlen, vagy csak fél füllel hallottad! Egy szóval nem mondták azt, hogy Sanyika a vezetőségnek könyörgött, hogy adjanak neki esélyt. Buci annyit mondott, hogy megérkezett a studióba Sanyi, aki arra kérte a vezetőséget, hogy beszélhessen Szandikával, és ők ezt megengedték, és még nem tudják az eredményét. Na ebből én tényleg nem értem, hogy mért Szandikával kellett beszélnie, mert ez így úgy jött le, mintha ez a kizárás fakultatív lenne. Vagy Buci nem fogalmazott jól, de a történet így akkor sem kerek. De ha te másképp látod, akkor mondjad csak, ne csak fricskázzál másokat!
2011. febr. 3. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Meg mi az, hogy nnílván a vezetőségnek is könyörgött? Semmi ilyen nem hangott el, a nyílván pedig csak feltételezés. Igen, ha ezt így mondták volna, akkor tiszta sor, de nem így történt. Ezek után pedig te vagy a nagyon értetlen.
2011. febr. 3. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Sanyit nem is láttuk, lehet ott sem volt.
2011. febr. 3. 23:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Talán mivel a Sanyi a mai összefoglalóban lesz benne..
2011. febr. 4. 07:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem amúgy,hogy mit kell a Szandikával beszélni ,ha egyszer kizárták?

-Szandika kizártunk,maradsz?

Igen ,maradok.

2011. febr. 4. 07:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Az egész pofonegyszerű. Senki nem akarta őt kizárni, csak ráijjesztettek, hogy változtasson. Ha ki akarták volna rúgni, akkor nem levélben közlik, hanem este Buci beszól, hogy van félórád pakolásra.
2011. febr. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!