Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy kerülhetett be Alekosz...

Hogy kerülhetett be Alekosz az okostojások közé, amikor 8 általánost végzett?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 18:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Na gyorsan tisztázzunk vmit. Az okostojás nem azt jelenti, hogy vki okos, hanem azt, hogy azt hiszi, mindent jobban tud, mint a beszélgetőpartnere, vagy legalábbis más véleményen van, és mindent megmagyaráz, ha kell, ha nem. Hogy világosabb legyek, mint a hupikék törpikéknél az Okoska. Ettől függetlenül Alekosz értelmesebb a legtöbbnél, és engem sem érdekel, hogy csak 8 általánosa van. Attól ő még értelmes, az ember beszédjéből minden kiderül...
2011. febr. 2. 22:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Én is valami ilyesmit írtam első hozzászólóként. Az okostojás jelző inkább irónikus, egyáltalán nem diplomát feltételez. És ez Alekoszra nagyon is ráillik. És lehet, hogy ezekben a mindennapi "tudományokban" mint történelem, matematika stb. úgymond műveletlen, de mint ember egyáltalán nem buta. Nagyon jó észrevételei vannak, sokkal jobban lát bizonyos dolgokat, mint bárki más a villában. Az okos nem azt jelenti, hogy kívülről fújja a történelmet, nem, az csak művelt, de nem feltétlen okos is.
2011. febr. 2. 23:02
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

AZ okostojás jelző teljsen egyértelűen arra mutat, hogy az illetőnek megvan a magához való esze, és (ami a lényeg), szereti a véleményét úgymond túlmagyarázni. Így az okos ember biztosan megérti akármilyen túlbonyolított gondolatmenetét, míg a buták azt hiszik, hogy össze-vissza beszél.

Az iskolai végzettségnek pedig mint oly sokan leírták már, semmi köze ahhoz, hogy ki milyen okos.

És igen, Laci prímes húzása BUTASÁGRA vall. Nem egy általánosban beseggelt anyagot kellett előrángatnia az emlékeiből, hanem csak szimplán gondoloznia. Nem jött össze neki.

2011. febr. 3. 01:43
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen! Igen! Egy diplomás ember (segítséggel) meg tudja válaszoni, mi az, hogy prímszám... De hogy a definíció alapján ne tudjon példát mondani??? Egy prímszámra??? Mikor előtte lemondják, hogy önmagával és eggyel osztható számról van szó??? Akkor mi logikája van??? Most őszintén... Élő példa arra, hogy a diplomások között is sok sötétke van... És nem az irigység szól belőlem, mert én is diplomás vagyok... De én azt mondom: okosnak azt tartom, akinek van logikája, ahhoz agy kell... A bemagoláshoz pedig csupán segg...
2011. febr. 3. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas probléma,tényleg.Kit érdekel,hogy tud-e mondani??Ki ebben ki meg másban jó!Mindenkin van fogás.Nem tudjátok ezt megérteni???Ne ezekből itéljünk meg vkit.Gondolom nektek se esne jól,ha vmit nem tudnátok,és azt mondanák,h nincs logikád,meg hasonlók.Te meg tudod,h másban meg te vagy a jobb.Nem kell ezt a dolgok túlgondolni.Könnyű a másikban hibát találni,de ne ez legyen már mérvadó.Az Alek fanok meg fantasztikusan megmagyarázzák,h miért nem tudott a Tatárjárásról beszélni.Jaj,Laci meg a nagy logikátlan.Nevetséges ez az egész.Ha valakit nem kedveltek,mindenbe a hibát látjátok,de ha valaki szimpi,akkor arra van magyarázat.Mindenki magába nézhet,aztán nézzen le mást.
2011. febr. 3. 15:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas probléma,tényleg.Kit érdekel,hogy tud-e mondani??Ki ebben ki meg másban jó!Mindenkin van fogás.Nem tudjátok ezt megérteni???Ne ezekből itéljünk meg vkit.Gondolom nektek se esne jól,ha vmit nem tudnátok,és azt mondanák,h nincs logikád,meg hasonlók.Te meg tudod,h másban meg te vagy a jobb.Nem kell ezt a dolgok túlgondolni.Könnyű a másikban hibát találni,de ne ez legyen már mérvadó.Az Alek fanok meg fantasztikusan megmagyarázzák,h miért nem tudott a Tatárjárásról beszélni.Jaj,Laci meg a nagy logikátlan.Nevetséges ez az egész.Ha valakit nem kedveltek,mindenbe a hibát látjátok,de ha valaki szimpi,akkor arra van magyarázat.Mindenki magába nézhet,aztán nézzen le mást.

Szerinted itt ki keres hibát? Igenis hogyha elmondod egy diplomás embernek, aki méghozzá doktor is, hogy mondj egy olyan számot, aminek két pozitív egész osztója van, méghozzá az egy és önmaga, és nem tud EGY PÉLDÁT SEM mondani, akkor most miről is beszélünk?

2011. febr. 3. 17:21
 17/25 anonim ***** válasza:
Most mit idézgetel?Nagyon megvisel:)Te így látod én meg úgy,ahogy írtam.Ennyi!!!Miért nehéz elfogadni más véleményét?Nem gondolnám,hogy ezen kéne agyalni,hogy kinek van igaza!Tiszteletben tartom,hogy te így látod,ezért nem akarok senkit meggyőzni.Leírtam a véleményem,kérlek ne magyarázd meg,h miért kellett vna neki tudni.Remélem nem bántottalak meg.
2011. febr. 3. 17:55
 18/25 anonim ***** válasza:

Most megint idézek (bocsi:D): "Nem tudjátok ezt megérteni?"

Te is nagyon elfogadtad mások véleményét.:D

2011. febr. 3. 18:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadom,ezért nem írom le 20x ugyanazt.Az nem tetszett,h úgy jött le,hogy meg akarsz győzni...!Mind1 megértettük egymást,ez a lényeg:)!Más:Oli se volt most nagyon penge a mondat ill. szófaj fajták elmondásánál:)Én nem igazán kedvelem,de emiatt nem titulálnám negatív szavakkal.Neki is más az erőssége.Ezzel csak arra akartam utalni,h nem ezekből kell vkit megitélni.De mindenki maga érzi.Ugye nincs harag?:)
2011. febr. 3. 19:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Még annyit,hogy ma sztem bebizonyosodott,h Laci nem logikátlan,Alek nagyon jól leírta az érzéseit a kapott verséről-szép volt,szépen fogalmazott:)!
2011. febr. 3. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!