Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok a vv sulihétről?...

Mit gondoltok a vv sulihétről? Szerintetek ki h vizsgázik majd?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem az aki a leg "hülyébb".. De úgyis a tv nézők döntenek..
2011. febr. 2. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Anikó és Éva meglepően okosnak tűnik, szerintem nekik nem lesz ezzel gondjuk. Amikor tegnap Alekosz a tatárjárásról próbált beszélni megbizonyosodott, hogy mennyire nem okostojás ő, mert azt se tudta kiről/miről beszél. Szerintem Lacinak sem lesz gondja, Giginek sem, a többiek szerintem nem fognak túl jól szerepelni. De ez csak az én véleményem, kíváncsian várom a folytatást.
2011. febr. 2. 12:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy látom,mint az utolsó!
2011. febr. 2. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Anikó?????????? Értelmes???? Azt nem láttátok, maikor Olivértől kérdezgette, hogy kell helyesen leírni szavakat, még az elején, mikor az első párbaj előtt kellett búcsúszöveget írni Évának meg Leonidasznak? Vagy nagyon hülye, vagy diszgráfiás...
2011. febr. 2. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki átmegy a vizsgán, és nemtudom ki lesz a leggyengébb, mert lehet h Szandibandi nem okos annyira, viszont szorgalmasan tanult, szóval ... Nekem tetszik, lehetne máskor is ilyen tanulós, rájuk fér :D
2011. febr. 2. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
13:14es vagyok.Még annyit,hogy jó hogy bementek a tanárok,mert jó feleveníteni néhány dolgot.Hát bizony volt ami már nem nagyon rémlett,pedig 5éve érettségiztem.Legalább aki a suliba nem figyel,majd itt ragad rá 1-2 okosság is!
2011. febr. 2. 19:30
 7/8 anonim válasza:
Szerintem Éva, Anikó, Gombi, Laci lesz a legjobb. Alekosz pedig a legrosszabb, de már előre látom ahogy megmagyarázza: "ő nem zavarja meg az elméjét ilyen lényegtelen dolgokkal". Éva pedig csak azért lesz jó, mert iskolában "beléverték" ezt a tudást, de túl sokra nem megy vele (nem tudja úgy hasznosítani ezt a tudást, mint egy valóban intelligens ember). Azzal pedig vigyáznék, hogy ez alapján okosnak nevezzem bármelyiküket is. Általános iskola 6-7. osztályos tananyagot tanulnak.
2011. febr. 3. 10:02
 8/8 anonim válasza:
Hat annyira egyszerű dolgokat tanulnak, hogy ha lenne kicsi logikájuk mindenki át menne. Amiket tanulnak az alap. Én már 7 éve leérettségiztem de ezeket az alap dolgokat tudom. Elege szegyen hogy ilyenek is vannak. Amúgy meg szerintem mindenki át megy de lesznek kiemelkedő teljesítmények.
2011. febr. 3. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!