Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki nyeri meg a...

Szerintetek ki nyeri meg a VV4-et?

Figyelt kérdés
És most úgy kérdem ,h. ki nyeri meg,nem azt,h. kit szeretnétek hogy megnyerné.Én pl. nagyon nem szeretném ha Alekosz nyerné,de nagyon úgy gondolom,h. ő fogja.Normális válaszaitokat előre is köszönöm.
2011. febr. 1. 12:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Alekosz vagy a Béci. Sajnos sokan szeretik a Bécit és az Oli mostanában maga alatt vágja a fát. Remélem a Béla megmutatja hamar, hogy milyen is valójában!!

Alekosz, Oli és Szandika fan vagyok.

2011. febr. 1. 23:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Alekoszra van írva.
2011. febr. 13. 23:27
 13/13 éva1027 válasza:
53%
Szerintem alekinyo vagy szandikának kell meg nyerni béci és gigi egy öntelt barom ezenkivül laci egy agresziv állat csak rejtegeti légios azt hiszi most is ot van edig meg huzta magát mindenki most meg még a kis dugo gombi is ki nyitota a száját.Hajrá Alek és Szandika
2011. febr. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!