Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ha Beci lopta volna el az...

Ha Beci lopta volna el az Oliver vajkremjet akkor milyen lett volna a reakcio?

Figyelt kérdés
Egy kicsit kezdem mar ruhellni a negyes bandat...Kernem hogy a kerdesre valaszoljatok!!!!!!
2011. jan. 30. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugyanez,mint ahogy Béciék reagálták le.Nekem ebből az óvodai klikkesedésből van elegem.
2011. jan. 30. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem,ettől nagyobb visszhangja lett volna.
2011. jan. 30. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Es akkor oli nem kellett volna belegondoljon egy kicsit mielott ugy reagalt,nekem nagyot esett a szememben.
2011. jan. 30. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem már nem volt hova essen,annyira lenn van a szememben.Olivér a kinti életben szóba sem állt volna ilyen Alekosz félével.Ezt az ismerősei közül is mondta valaki a nekedvalóban.Olivér elég eszes ahhoz,hogy tudja Alekoszt sokan kedvelik a kinti világban,ezért húz hozzá.Egyébként örültem volna,hogyha hallja Olivér amikor az Alkesz kibeszéli őt,hogy milyen kényes.Bocs ,hogy eltértem kicsit a tárgytól,mármint a kérdéstől.
2011. jan. 30. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Utólsónál a pont!
2011. jan. 30. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi lett volna??? Na elmondom.. akkor kérlek az lett volna, hogy Béci már a pénteki előzetesben is szerepelt volna és nagyon ki lenne hangsúlyozva a dolog...de nem az, hogy még eltitkolják.. hát érdekes..persze most már vissza játszák, hogy nagyobb vízhangja lett az egésznek csak akkor érdekes módon nem akarták, hogy a nép szemében csökkenjen Olivér.. Hát szép.. Gondolhatjátok, hogy hány ilyet kihagyhattak belőle. Egyértelműen látszik az, hogy az RTL manipulálni akarja az embereket, hogy az "5-ös csapat" a gonosz savanyúképű a "4-es" pedig a jó humorú vidám banda..hát tényleg csak az, hogy mit adnak le ebbe az alig 40 percbe azt a szerkesztők döntik el és direkt így csinálják, hogy a nép 1-2 embert kedveljen 1-2 embert utáljon és, hogy meglegyen a nyertes előre.. Érdekes azt is bejátszották 5x kb., hogy Laci milyen "háborút" akart indítani de amikor Szandika fenyegetőzött, hogy itt "Csikágó lesz" meg amikor Ildit kiosztotta azt nem vettük fenyegetésnek:D
2011. jan. 31. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
Utólsó:nagyon jól leírtad,teljesen igazad van!!!Örülök,hogy egyre többen látják így a dolgokat!!!
2011. jan. 31. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:
15:39 -Teljes mértékben együtt értek veled.
2011. jan. 31. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ennek örülök :-) végre akad még pár ember akiket nem manipulálnak..

Mondjuk ettől függetlenül szeretem nézni csak olyan rossz, hogy így egyoldalúan vágják össze..

2011. jan. 31. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon meglepődtem mikor ide kattintottam mert azt hittem tele lesz ocsmány, szidkolozó válaszokkal.

Nagyon örülök hogy vannak még emberek akik normálisan gondolkoznak:)

2011. jan. 31. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!