Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy van ez? (való világ)

Hogy van ez? (való világ)

Figyelt kérdés

Megpróbálom megfogalmazni a kérdésem, remélem érthető leszek..

Azon gondolkodtam valamelyik nap, mikor néztem a való világot, hogy kb. hány nappal járnak előrébb, mint amit mi láthatunk.. Mert minden este mutatják a másnapi összefoglalót, ami még meg sem történt..

Akkor elvileg 2 nappal nem??

Igaz az, hogy nincs óra a villába? Vagyis hogy fogalmuk sincs hány óra lehet??

2011. jan. 29. 10:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Pl. mai részben a tegnapi napot mutatják és az összefoglaló végén pedig a mai nap előzetesét.

És tényleg nincs óra bent!

2011. jan. 29. 10:22
 2/22 A kérdező kommentje:
de nem.. mert a mai részben a tegnapi napot mutatják de este meg a holnapi nap előzetesét és így 2nappal járnak előrébb nem??
2011. jan. 29. 10:30
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Te most mit nem értesz? Mindig az előző napi eseményeket mutatják. Tehát a pénteki adásban a csütörtököt, és a műsor végén mikor a másnapi adásból mutatnak előzetest, akkor az maga a pénteki nap. Mivel este megy, addigra már történt egy s más a villában, tehát tudnak mutatni részletket. Világos?
2011. jan. 29. 10:35
 4/22 M@x ***** válasza:
100%
Még naptár sincs! És órát se vihetnek be meg telefont sem, meg semmit amin meg lehet nézni az időt meg a naptárat!
2011. jan. 29. 10:38
 5/22 A kérdező kommentje:
10:35-ös drága normálisan kérdeztem azt hiszem!!
2011. jan. 29. 10:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan válaszoltam. Csak miután az első rendesen leírta, és nem mellékesen igaza is volt, te rákontrázol, hogy de nem...

De igen. A műsorvégi előzetesekben az aznapot mutatják, tehát csak 1 nap csúszás van. Nézd csak meg most hétvégén, mivel párbaj lesz, jól észrevehető. A vasárnapi rész végén lesz az, hogy az egyik visszamegy...amit persze szombaton élőben is mutatnak.

2011. jan. 29. 10:58
 7/22 A kérdező kommentje:
nem értettem nah.. azért még nem kell leb@szni az embert, én se voltam bunkó az elsővel....
2011. jan. 29. 11:03
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan az ilyen embereknek találták ki a való világot, nem fogják fel a nyilvánvaló dolgokat, még hosszas magyarázás után sem!
2011. jan. 29. 11:10
 9/22 A kérdező kommentje:
bunkó, alpári válaszokra nem vagyok kíváncsi..
2011. jan. 29. 11:11
 10/22 anonim ***** válasza:

A 10:35, és 10:58 vagyok.

Bocsi, ha bunkóság érződik a válaszomból, csak nem szeretem az értetlenséget, és azt, ha valaki, aki kérdez, nem tudja elfogadni a választ. Azért kérdeztél, mert volt egy elképzelésed, de nem voltál biztos benne. De az első kommentedből az jött le, hogy igazából azt vártad, hogy igen, 2 nap a csúszás, mintha nem is akarnád elfogadni, hogy te gondoltad rosszul. Mert akkor nem így kezdted volna, hogy de nem, mert...

És nekem úgy tűnik, te nem nézed valami rendszeresen, vagy pedig csak nemrég kezdted el, hisz azt sem tudtad, hogy nincs órájuk, és ezzel az adásokkal sem voltál tisztában, és akkor jön egy válasz, amit te egyből elvetsz. Szóval érted...Nekem ez volt a bajom. Nem az, hogy nem értetted, hanem hogy egyből elvetetted annak igaz voltát. Egyébként ezt tényleg akkor lehet jól átlátni, mikor kiválasztás, kihívás, párbaj van. Mert azok élőben mennek, tehát akkor történnek, amikor látod. Pl. múlt hét szombaton volt a kiválasztás, az ugye élő. És a vasárnapi összefoglalóban szintén lement a kiválasztás, illetve az azután történt balhé. Szóval egyértelmű, hogy 1 nap.

Szóval mégegyszer ne hari.

2011. jan. 29. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!