Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy is van? (Barátok közt)

Hogy is van? (Barátok közt)

Figyelt kérdés
Mindenki cipőbe van, akár filmet néz, akár vacsorázik vagy bármi. Mindenki mindenhova szaladgál, ha valaki kimegy az ajtón, éppen jön valaki, ez egy furcsa ház..
2011. jan. 28. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gáz ahogy van. Újabban Magdi anyus szelleme osztja az észt a családjának. Vanda, Peti kb. ugyanennyi idősek voltak, mikor beléptek a sorozatba. Utána lett csak terhes a Juli a Mátéval, aki azóta már vígan ovodás...

Olyan, mintha nem is járnának iskolába, mert állandóan otthon vannak, még akkor is mikor elvileg délelőtt van. A cipőjüket pedig tényleg nem veszik le. Ez még fel sem tűnt a sok baki közt. Egyre inkább nem figyelnek a részletekre. Amúgy általában nézem minden este, de néha már lezsibbadok tőle, annyira nem reális az az életvitel amit mutat.

2011. jan. 28. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez az elvált feleség zsarolja a volt férjét (Nóráéknál): ez valós szitu, én is ismerek ilyen családot.
2011. jan. 29. 01:08
 3/10 anonim ***** válasza:
A jóban-rosszban se semmi, hogy az ÖSSZES mobilnak ugyanaz a csengőhangja és minden ajtócsengő ugyanúgy szól...XD
2011. jan. 29. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
....es minden gyereknek a szomszed az apja .....es szerencsetlen Timike egy nap tizszer kell kezet mosson ....es amikor Vandaek lent volt a balatoni nyaraloba furdoruhaba , ra ket hetre pedig karacsony volt .....szoval.... :))))))))))))
2011. jan. 29. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem életszerű több mozzanata a sorozatnak.

Természetesen nekem is feltűnt, hogy otthon is csizmában, magassarkú cipőben kopognak a lakásban. Az is feltűnt, hogy öltönyben és kiskosztümben készül akár az ebéd, sehol egy "otthoni, átöltözős, kényelmes ruha" vagy ilyesmi.

Az időeltolódások is zavaróak. Zsoltnak már ekkora gyereke van! Összesen nem lehetne több 3-4 évesnél, nem?

2011. jan. 30. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja én meg (lehet hogy rosszul láttam) de a pénteki részben Dominik egyszerűen ,,belesétált" a falba O.O Mondta neki Attila ,hogy menj csinálj magadnak egy szendvicset és ott a fürdőszobánál befordult és olyan volt mintha nyitott volna egy ajtót és eltűnt.Ez egy titkos ajtó volt?o.O -_- Mert még lehet hogy megmagyarázható lett volna ha tényleg van ott egy szoba de a konyha akkor sem arra van .

A másik ami még idegesít amikor valaki valakivel beszélget és jön be egy harmadik valaki és akkor rögtön ,,jaaj én most megyek"

Meg ez a csengős is idegesít...éppen megy ki valaki és pont akkor jön megint valaki.

2011. jan. 30. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért érzitek, hogy a Timike olyan 10 körül van, és elvileg akkor fogant, amikor a Tóni meghalt. De a Tóni nem halott 10 éve...mekkora gagyi az egész. :'D
2011. jan. 30. 23:46
 8/10 anonim ***** válasza:
EZ EGY SOROZAT!!!!
2011. jan. 31. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze egy sorozat, kitalált a történet, de attól még a körítés lehetne valósághűbb. De teljesen lehetetlen helyzetek vannak. Amúgy Timike szerintem nem akkor fogant mikor meghalt a Tóni, ettől függetlenül tényleg túl idős.
2011. febr. 1. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
De, akkor fogant, mert pont az volt a pláne, hogy együtt sírtak Miki meg Nóra, és aztán ez-az történt, és teherbe esett Nóra, pedig úgy volt, hogy nem lehet gyerekük. :DD
2011. febr. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!