Mit mondott Laci Alekosznak mikor a kenyeret kente? Ilyen "szar" embert értettem.
Na bocs. De ne hogy már igaza legyen b@zdmeg..
Most mi a retkes büdös *urva élet f*sz van azzal hogy kenyérvágó késsel keni a kenyeret meg hogy Oli ''úgy'' vágja a kenyeret.. mindenesetre az látszik hogy egy agresszív állat ami most ki is jött belőle de már napok óta látszik, meg hogy unatkozik ottbent. Már én röhögtem azon hogy ilyenkért szól úúristen. Ki ő hogy bele pofázzon másik dolgába, vszínűleg azt hiszi hogy még Irakba van azt háború folyik vagynemtudom. Viszont annak k*rvára örülök, amit Olivér kitalált annál a bíróságos játéknál. Zsófi,Anikó kimutatta nagyon a foga fehérét de már a Laci is nagyon a felé hajlik.Az az 5 ös fogat egész nap ül egy deka mosoly nincs egyik arcán, ha van az sem őszinte, komolyan mint valami besavanyodott tej.
MINDEN ESETRE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,LEHET KONTRÁZNI,LEPONTOZNI, De valami elfogadható kontrát. HAJRÁ
Ja és lehet védeni Laciékat persze kitiltotta meg. De azt azért még had mondjam el hogynemis, tudjátok mit felteszek egy kérdést.
Melyiket akarjátok látni?
A számomra(lehethogycsakénvagyokígyvele) g*ci jó csapatnak titulált Olivéréket(és mellesleg vicces), vagy azt a besavanyodott hú de kib*szott raj vagyok itt vér komolyan kell venni mindent mosolyogni tilos ELB*SZOTT ELK*RT FOS csapatot? Ezen el lehet gondolkodni :$
Én pl marhára kiakadtam a Lacikán hogy már annyira kötekedhetnéke van hogy beleköt Alek mivel keni a kenyeret.
Én is kentem már kenyérvágó késsel kenyeret és nem vagyok paraszt meg hasonlók. Direkt beleköt mindenkibe.
Béci is gáz volt, az is direkt leste hogy megegyék a kenyér felét aztán kötekedhesen hogy 11en vagyunk ám.
Igen ám Bécike de ha 5en már ettek akkor mi a probléma?
ma 21:15
csapat :DD na itt el is mondtad a lényeget: CSAPAT
Az Olivérék már rég vannak mint 1 baráti kör, hülyülni stb. és most lehet vitatkozni hogy nem azok...szerintem azok.. de ez szubjektív
a Laciék meg mint CSAPAT szerveződtek az Oliék ellen és vér komolyan bele az "ellenfélbe"
Lehet hogy taktikáznak az Olivérék de azt is elhülyülik a
Laci meg gusztustalan módon mondom mint ha Irakba lenne küldi a hülyeségeit pszichológiai hadviselés JÉÉZUS ki ez te? Ez már nekem kellemetlen hogy ezt látom nem hogy ott akik ott bent vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!