Igazából a Béci azt mondta hogy a Gigi mindig kitűnő tanuló volt :) Vagy valamit félre hallottam?? :D Nem tudom ám
Az Évának nem tudom mekkora az okosság szintje mert nem mondtamég senki
2011. jan. 25. 18:45
12/19 anonim válasza:
bocsi, de nem hallottad, hogy szinte kívülről fújja az egész történelmet? -.-
2011. jan. 25. 18:49
13/19 anonim válasza:
Éva sokkal szebb,intelligensebb és műveltebb.
2011. jan. 25. 21:27
14/19 anonim válasza:
Bocs Évának diplomája van, Gigike meg azt se tudja mi az a Kieggyezés, állítólag valami fősulira jár vagy mi, de erősen kételkedem ebben...
Amúgy Éva sokkal szebb, mint Gigi, Giginek lófeje van ahogy röhög az számomra felér egy horrorfilmmel.
Évának szép arca van, a haja is nagyon tetszik, és reggel mikor felébred sem csúnya.
2011. jan. 25. 22:07
15/19 anonim válasza:
Mindenkinek mas a szep. ( nekem Eva szebb ) De nehogy mar kerdes legyen, hogy ki az okosabb? A müveltsegi vetelkedön Gigi jo ha ket valaszt tudott adni, Zsofirol inkabb ne is beszeljünk, annyi esze van mint egy marek lepkenek, es kb olyan erdekes is, raadasul rosszindulatu. Anikot aki okosnak nevezi, az nem normalis, hiszen " szuvenir " velemenye van, es meg helyesen sem tud irni, pedig allitolag leerettsegizett, es föiskolara jar, magyar tanarnak keszül. Lehet valakit kedvelni, de azert oda kene figyelni a hibaira is, es nem allitani hülyesegeket.
2011. jan. 26. 11:22
16/19 anonim válasza:
Eva tenyleg okos. 2-3x mindenkit meglepett az altolanos muveltsegevel :D Eva pedig nem cunya. Normalisnak tartom, hogy reggel meg meg sem mossa a kepet, nem a legszebb. Na de Gigi?? annak mind1 ha vakolat ha nem, ugyanolyan semmi marad. Jerzy-t meg sajnalom, a Gigi azt mondta rola hogy : "ha valaki mond neki 2 szot elhiszi", ebbol latszik Gigi mennyire oszinte hozza.
2011. jan. 26. 14:07
17/19 anonim válasza:
"Jerzy-t meg sajnalom, a Gigi azt mondta rola hogy : "ha valaki mond neki 2 szot elhiszi", ebbol latszik Gigi mennyire oszinte hozza."
Figyelj már nem azért hogy védjem a Gigit, de a Jerzy is biztos tudja hogy ezt mondta róla a Gigi. Akkor?? :S
2011. jan. 26. 14:35
18/19 anonim válasza:
mibol veszed hogy biztos tudja, miket meg nem csinal Gigi azert hogy ne szavazzak ki ot vagy a testveret?
2011. jan. 26. 18:50
19/19 anonim válasza:
Kinek a Pap,kinek a Papné..
szerintem Giginek nagyon jó alakja van és szép az arca.
Amúgy meg maradjunk annyiban hogy aki be megy egy ilyen műsorba és vállalja hogy lekamerázzák miközben xarik eleve nem normális.
nade mst h a kérdésre is válaszoljaK:
igen,először Éva tetszett neki,de szerintem Gigivel nagyon jól összeillenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!