Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek VV Laci megbolondult?

Szerintetek VV Laci megbolondult?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

Laci azt hiszi a seregben van... mostanában úgy viselkedik legalábbis.

EDdig se volt szimpatikus most méginkább...

2011. jan. 25. 02:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Alapból bolond,hogy 41 évesen bemegy bohócnak.

Egy olyan pozícióban,mint ami neki van a kinti életben,ez a pojácáskodás egyértelmű visszalépés.

És igen,kicsit túllihegi,bár tényleg kemény lehet ez az összezártság.

2011. jan. 25. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
De tudom sajnálni őket,hogy ilyen kemény az éleük a luxusban meresztve a pitsájukat!
2011. jan. 25. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az RTL annyira elfogult bizonyos villalakókkal, hogy tutira beadták volna Laci pszichikai hadviselését /durva odaszólogatás stb. /, ha lett volna ilyen. Ergó nem volt, de azt sugalják mint ha Laci tehetne Szandika kiborulásáról. Ez ugyanúgy szánalmas mint a segglyukmutogató Balázs "pártatlan" műsorvezetése. Képesek mártírokat faragni ebből az abnormális viselkedésű 4-es csapatból. Lassan hányok az egésztől.

gratulálok, a, fókusznak, és, a, fizetett, szakemberének.

múltkor, azon, akadt, fenn, a, fülem, h, ildikó, tapadt, mindenkire, mint, a, pióca.

fő, a, pártatlanság!)

2011. jan. 25. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is láttam azt az adást a Fókuszban, egyetértek az előttem szólóval. Nem lennék meglepődve, ha a következő kieső Laci lenne. Nagyon feketíti az Rtlklub.
2011. jan. 27. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!