Kedveled VV Gigit?
Figyelt kérdés
engem irritál..2011. jan. 22. 21:04
1/28 A kérdező kommentje:
és Évát szereted?
2011. jan. 22. 21:05
2/28 anonim válasza:
Gigit kedvelem ,Évát úúúútááállomm
3/28 anonim válasza:
utálom Gigit mert tényleg megjátsza magát. Éva az egyik kedvencem! És hogy miért? Mert azt is felválalja, ha csak saját maga érdekli. Lásd, hogy Aleknak mondta vigye Gigit, mert ő (Éva) kint maradna vele szemben. Lehet köcsög néha, de akkor is bírom.
4/28 anonim válasza:
Gigit ki nem állhatom. Évát szeretem.
5/28 anonim válasza:
Gigit utálom Évát csípem! Remélem kettejük párbajából Éva fog kijönni nyertesen!
6/28 anonim válasza:
Gigit nem szeretem,vizsont Éva a kedvencem.
7/28 anonim válasza:
gigi egy szinésznő éva egy istenő
8/28 anonim válasza:
Évus a kedvenc gigi egy lóp*cs...a bécivel együtt
9/28 anonim válasza:
Én kedvelem Gigit, teljesen normális emberként viselkedik bent. Évát ellenben ki nem állhatom, taszítanak az ápolatlan-igénytelen, káromkodós, cigányozó-zsidózó, iszákos és alattomos nők, mint amilyen ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!