Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van Jerzy büntetésben,...

Miért van Jerzy büntetésben, mit csinált?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Letakarta a kamerát
2011. jan. 18. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. jan. 18. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

ja csak ebben azt nem értem, hogy épp azért lettek kiengedve, hogy kettesben, és nyugiban legyenek, és azért, hogy megtörténjen, az aminek meg kell gondolom.

Miért kellet rájuk bebszni nem tudom hány kamerát?? ennyi erővel maradhattak volna a villában.

Ki kíváncsi rá, hogy ők mit csináltak a paplan alatt? Így nem sok értelme vot!

2011. jan. 18. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:

20:10 de kéééééész :D:D:D

3. voltam

2011. jan. 18. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
20:10-nek üzenem, hogy azért kellett újra felvenni mindent, mert SOK VOLT A HAB!!!!!!!!!
2011. jan. 18. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, sok volt a hab, nem ez volt megírva a forgatókönyvben. Kellett 1 kamu bünti, hogy eloszlassák a kételyeket a megrendezett- nem megrendezett dilemma miatt.
2011. jan. 18. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

ők nem színészek, természetesen nincs minden pillanatuk megrendezve, de úgy gondolom érthető volt, hogy ez meg lesz, illetve a felvételeken is látszott, amiket aztán publikáltak. az éles kép,hang, a színeffektusok stb.

ez egyébként egy átlagos veszekedésnél nem jelenlik meg.

gondolkozzatok:)

2011. jan. 18. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
De mi az hogy újra kellett forgatni? Nem úgy van, hogy nem avatkoznak közbe ilyen módon az RTL-esek?
2011. jan. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!