Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért Gigiékre fújjnak most a...

Miért Gigiékre fújjnak most a többiek?

Figyelt kérdés

Bent a villában egyáltalán nem Ök (Gigi, Béci,és "Jerzy")

a feszültség keltők!

Testvérek is bekerülhettek, ezt a többi villalakó nem tudja, hogy most ezt sérelmezik?

Miért nézik rossz szemmel,Gigi és Jerzy kapcsolatát?

Mindenki rosszul taktikázik, mert most az elején, a gyenge embereket viszik ki!

Ott voltak Kristófék, jó Ök ketten voltak, de Leonidasz, és Ildi sem voltak komoly ellenfelek!

Most Szandika akarja kivinni Gigit, de miért?

Két szót nem beszélnek egymással, Gigi soha nem bántotta Szandikát!

A másik meg Éva kapcsolata Alekosszal:szerintem ez olyan kihasználás féle.Csak, hogy neki is legyen aki fut utánna.

Olivér most normális, de Ö nagyban huzza az Éva , Szandika, Alekosz bandát.Nekem nem tünik úgy, hogy Gigi álszerelmes Jerzybe.

De ha már a párbaj szóba került, szerintem a Gigi, Éva és szandyka ellen is simán visszajön!

Ti hogy látjátok?

2011. jan. 18. 19:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

való igaz, hogy lakótársként néznek egymásra és nem vetélytársként, de ha a végén Éva, Szandika, Alekosz marad,mert nagyon ezt akarják, akkor mi lesz?

Amúgy a müsor nevezzük bárhogy is, tökéletesen tükrözi a "kinti" élet kapcsolatait!!!

Na mindegy , csak Én a "jó oldal" felé húzok-gigi, Béci, Laci stb... és nem akarom, hogy pont most a Gigi essen ki!

Szerintetek egy Gigi-Szandika párbajból ki jön vissza?

2011. jan. 18. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
nem érted hogy meg van rendezve? a párbajok is nehogy azt hidd hogy az sms-ek alapján dőlnek el
2011. jan. 18. 20:14
 13/22 A kérdező kommentje:

Jó nekem mindegy, ha meg van játszva ha nem!!!

Akkor is nézni fogom, de gondolom te is, mivel nem Én kerestem rá erre a videora...

2011. jan. 18. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
én nem nézem, a tévémet kb fél éve kihajítottam a szemétbe, csak a puruttyás VV-s blogból tájékozódom :)
2011. jan. 18. 20:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Ezt egyépként mindenki tudta, hogy meg van rendezve!!!
2011. jan. 18. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem én kerestem rá a videóra,ismerősöm rakta ki facebook-ra,és nem én voltam veled bunkó...Amúgy nézem,mert néha nagyon mókás tud lenni,de semmi pénzért nem szavaznék semmilyen műsorban...
2011. jan. 18. 20:19
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Őőő nemtudom ők miért fújnak a Gigire, de én nagyon nembírom azt a nőt... Remélem Szandika menne vissza az esetleges Szandi-Gigi párbajból...
2011. jan. 18. 20:21
 18/22 A kérdező kommentje:

De egyébként mondták is, hogy kamerások követik Öket a külsö helyszineken!

Pl: disznóvágáson, vagy a szalonban!!!

Gondolom arra gondoltok, hogy be vannak állítva a jelenetek!

Ha valóban így lenne, akkor Jerzy sem tudta volna letakarni a kamerát, hiszen a Tv-nek a nézettség számít, nem gondoljátok, hogy a legjobb résznél az poeratör azt mondja nekik, Jó akkor talarjátok le a kamerát!

2011. jan. 18. 20:24
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

az előbb még azt írtad, hogy mindenki tudja hogy meg van rendezve, most meg azt írod, hogy nincs.

most akkor wtf? x)

2011. jan. 18. 20:27
 20/22 A kérdező kommentje:

Bennt a villában lehet, hogy be van állítva pár dolog, de külső helyszinen nem!

Engem nem is ez érdekelt, te meg nem a kérdésemre válaszoltál...Ennyi-nagyon nem érdekel, hogy meg van-e rendezve vagy sem, nekem tetszik!

Ez pont olyan mint Győzike-SENKI SE SZERTI, DE MINDENKI NÉZI!

2011. jan. 18. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!