Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ennyit a valóvilágról? Gigi...

Ennyit a valóvilágról? Gigi lebuktatta, hogy megrendezett? ---) www.youtube.com/watch? V=8Kx0TzPuwAY

Figyelt kérdés
'Nem tudtunk forgatni, kamu volt'
2011. jan. 18. 10:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
"barátok :D
2011. jan. 18. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen mikor a hotelban voltak megrendezett volt. Miért mit hittél, hogy megbeszélték a tulajdonossal, hogy lyukat vágnak a falakba beküldenek embereket mászkálni a "tükör" mögé és felveszik amit látnak? Vagy hogy otthagytak egy kamerát és azt mondták nekik, hogy játszanak? Nyilván volt valaki aki felvette. Nyilván nem is bújt el, mivel nem volt rá lehetősége. És ha valamit nem tudott felvenni szólt nekik. Nem tudom te mit gondoltál hogy megy... És utána meg az volt a forgatókönyvben, hogy a villában mondja el, hogy megrendezték? Nem értem mire gondolsz... A villában is megmondják mit csináljanak feladatnak hívják. Amúgy jah van egy forgatókönyvíró Mesternek hívják és 24 órára tizen nem tudom hány embernek írja, hogy mit csináljon, mondjon.
2011. jan. 18. 19:05
 13/13 anonim ***** válasza:
emberek!!! a hotelben téleg minden meg volt rendezve!! ez nem tűnt fel hogy tényleg kamu volt?hogy egy öszinte jelenet nem volt benne minden megcsinált volt? a képbevágások? a csókok?meg hogy ujra fel kellett venni mert hab van? ez alap mikor ott vannak a kamerák és nem tudnak forgatni hogy ujra kell venni..ja és azt nem vettétek észre hogy 10után már nincs amugy se közvetítés meg mondják mindig a tvbe hogy éjféltől reggel 10ig van közvetítés és 5és 7 között! az a vicc az egészbe hogy a cikk a kamu nem amit gigi mondott:D és ti elhiszitek
2011. jan. 21. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!