Hol van a Való Világ villája?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Nem tudja esetleg valaki, hogy hol van Való Világ villája?Csak kíváncsiságból kérdezem, mert nem tudom ugyan úgy ahogyan azt sem, hogy pl. az X-Faktor adásai előben melyik stúdióban voltak vagy éppen a Megasztáré?
Ha valaki esetleg tudja, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm.
Szép napot!
2011. jan. 17. 20:38
1/9 anonim 

válasza:

Itt van a 22. kerületben, közvetlenül a Campona bevásárlóközpont mellett. Tőlem tíz-tizenöt perc séta.
2/9 anonim 

válasza:

Nagytétény Campona, ahonnan a Reggeli is megy
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 18. 17:27
4/9 A kérdező kommentje:
Egyébbként ha már hozzáértő emberekkel találkozok, akkor csak megkérdezem, hogy a leírásban is említett pl. X Faktor vagy éppen Megasztár studiója merre volt?
Köszönöm
2011. jan. 18. 17:32
5/9 anonim 

válasza:

Ebben nem vagyok biztos, de az ikszfaktort azt szerintem az RTL Klub stúdiójában vették fel, ami meg a Campona másik oldalán van, a művház után, a benzinkút mellett. Ha nem ott vették fel, akkor bocs. A megasztárról meg sejtésem sincs.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat, még ha nem is vagy benne teljesen biztos.
2011. jan. 18. 19:31
7/9 anonim 

válasza:

Mega: Vígszínház. X: az is vmi színház én úgy emlékszem....
8/9 ktunde válasza:
Valaki nem emlékszik, hogy a VV3 villa hol volt? Úgy tudom, a III-ik kerületben, de már nem emlékszek, milyen utcában.
9/9 anonim 

válasza:

VV1-2-3 villa a Kunigunda útján volt! Most az MTV székháza van a helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!