Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye, hogy mekkora hisztigép...

Ugye, hogy mekkora hisztigép az Éva?

Figyelt kérdés
mai adás-ki volt akadva a Gigire,mintha ő tehetne róla,h. őt megbüntették-mellesleg jogosan
2011. jan. 17. 20:29
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Én nem is értem, hogy sok néző miért nem látja, hogy milyen dög az Éva. Nagyon sajnálom, hogy viszaszavazták őt szombaton. Az Rtl egyébként egész múlt héten Éva mellett propagált. Szépen óvatosan manipulálták a nézőket. Sajnos sikerült!
2011. jan. 17. 20:35
 2/9 A kérdező kommentje:
én is úgy érzem,h a műsorvezetők nagyon is kimutatják ,h. ki az ő kedvencük,bár én Ildikót sem szerettem...
2011. jan. 17. 20:49
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
szerintem nem ugye
2011. jan. 17. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Nem ugye. Évát dögnek tartják sokan, de fontosak neki a szerettei, és azért hisztizett, mert nem mehet majd be hozzá senki, és ez rosszul esett neki. Neked nem esett volna rosszul, hogy valaki kimehet luxusszállodába stbb, de meg tudod, hogy senkivel sem találkozhatsz majd, ha bent lennél??

Éva túl érzékeny, és gyorsan felhúzza magát, de nem egy dög, meg hisztigép.

Ő a legjobb, Gigi meg tényleg álszent.

2011. jan. 17. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

A boglyafejű totálisan idióta,bár a primitív tepsiszájú barátnője sem különb.

Boglyafejű lusta,veszekedős,nagy a pofája,nagyon ellenszenves,emellett még primitív ez is.

2011. jan. 17. 23:50
 6/9 A kérdező kommentje:
utolsó-tökéletesen igazad van.Biztos nekem is rosszul esett volna,de elolvasta Évike is a szabályzatot,amiben benne volt ,hogy nem mehet oda a családjához.Olivér se ment oda és kibírta.Mikor Balázs mondta neki,hogy ezért büntetést fog kapni,azt mondta a villában,h nem érdekli a büntetés-akkor most mi van?Gyerekes ,h. Gigit támadja,aki nem tehet róla.
2011. jan. 18. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Abban igazatok van, hogy gyerekes, hogy a gigire haragszik, de ki kell, hogy ábrándítsalak benneteket, Éva nem primitív.
2011. jan. 18. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem,egy IQ-titán :)

Nem primitív ember nem viselkedik így,mint egy 4 éves óvodás gyerek.

2011. jan. 18. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Fogalomzavarban szenvedsz, de mindegy, úgysem érted, nyilván oka van. :)
2011. jan. 18. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!