Szerintetek ez hülyeség?
Kitaláltam hogy szeretnék csinálni egy webshowt! Úgyértem ilyen kisfilm sorozatokat amikben mindenféle kreatív, viccces és őrült dolgokat csinálok a barátaimmal és ilyen nagyon egyedi lenne, tehát nem olyan mint a többi show ez az egy ami biztos, mert tele vgayok ötletekkel. Mivel filmrendező szeretnék később lenni, jól jöhet ha van egy ilyen tapasztalatom meg valami így elindítja ezt az egészet.A kisfilmeket föltennénk youtube-ra és hátha olyan ismertek és híresek lesznek mint egyes amerikai videók a neten. Szerintetek ez hülyeség? Mármint ha tényleg nagyon jók az ötletek és szorgalmasak vagyunk, van esély rá hogy legalább egy kicsikét is ismertté válnak a videóink?
13/L
nem hülyeség és ha tényleg jók vAGYtok kis szerencsével kiugorhatok
plussz marketin az egész:
1 az ötlet megszületée
2 megvalósitás
3 életben tartás
tehát csináld meg és SOK SIKERT! :-)
Szerintem rengeteg ilyen van , de egy próbár megér, legalább jól elszórakoztok :D
Közösségi oldalakon népszerűsíthetitek őket, akkor tuti, hogy többen megnézik ;)
jó ötlet kíváncsi lennék rá
csak ne telefonnal felvett videok legyenek amiből se látni se hallani nem lehet semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!