Mit szóltok ahhoz, hogy Gigi és Jerzy anélkül kapnak meg egy ilyen luxusutat, hogy megdolgoznának érte?
Figyelt kérdés
Az ő életükben szépen az ölükbe hullik minden. Eddig.
A néző meg szépen csorgathatja a nyálát.
2011. jan. 17. 19:34
1/4 anonim válasza:
Mindenkinek volt lehetősége jelentkezni a műsorba! Miért nem tetted Te is? Egyébként meg én inkább vagyok itthon a szerelmemmel nem túl jó körülmények között, mint egy ország előtt színlelni egy kapcsolatot.
2/4 anonim válasza:
Mivel Ildi már nem tudja benn szítani a feszültséget, így valamit ki kellett találni, hogy legyen műsor.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem leányálom bezárva lenni heteken át !
Ennyit igazán megérdemel a szülinapján az rtl-től.
Ja és ne aggÓdj az rtl ettől nem fog csődbe menni!!!!
legközelebb jelentkezz Te is ha tetszik ez az élet :-)
4/4 anonim válasza:
Miért,a többiek megdolgoznak az ingyenszállásért,kajáért,piáért,luxusellátásért?A nagy fenét,egész nap a seggüket meresztik és baromságokat beszélnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!