Már minden embert megbolondított a Való Világ? .
Figyelt kérdés
Nem értem, olyan sok intelligens ember van,és mégis mindenki a Való Világot nézi. :( Osztálytársaim közül is mindenki mindíg erről beszél.. Méga lgértelmesebb és legkomolyabb i odavan érte. Mert "vicces"... Ugyan már.. Hol van az értékrendünk?? Vagy csak én vvagyok ezzel így??2011. jan. 16. 19:58
2/8 anonim válasza:
Most mit zavar ez téged? Mindenki azt néz, amit akar, függetlenül az értelmi szintjétől.
3/8 anonim válasza:
Én elég intelligens vagyok, mégis nézem, azért mert szórakoztat. Az ott megjelenő értékrendet mélységesen elítélem, de a műsor semmiben nem változtatja meg a nézeteimet. Szórakoztató nézni. Ennyi.
17f
4/8 anonim válasza:
Azért mert valaki való világot néz, az nem egyenlő azzal, hogy ugyanaz a szellemi szintje, mint a szereplőké. A szüleim is nézik, pedig ők is okos, művelt emberek. Pszichológiai és szórakoztatási szempontból jó műsor.
Hogy hol van az értékrendünk? Attól mert nézzük, nem válunk olyanokká, mint a szereplők.
5/8 anonim válasza:
Nekem nincs időm nézni, de jobb is. Suli+edzés+nyelviskola+korrepetálás
6/8 anonim válasza:
Én mindig mondom, hogy egyetemistaként, vizsgaidőszakban nincs is jobb, mint egy órára lezsibbasztani az agyamat ilyen műsorokkal. Nem kell mindenben értékrendet keresni, és nem szabad mindig komolynak lenni. Néha kell egy kis lazítás, amikor nem kell gondolkodni semmin, csak bámulni.
7/8 anonim válasza:
nem csak te, én is így vagyok vele, csak az a bajom az egésszel hogy hiába ohgy vicces, meg hiába jó ellenpélda, de a gyerekek mégis őket akarják utánozni, pff szánalmas 15/F
8/8 A kérdező kommentje:
Én sem azt mondtam, hogy aki nézi nem intelligens. Pont hogy nem.. De ők is beismerik, hogy hülyeség, meg azt mondják, sokszor gusztustalan már... Nagyon tudják szidni. De a végén akkor is ott van, hogy "de azért vicces"... Jó,akkor ne az értékrendet nézzük...De számomra akkor is furcsa, hogy az embert ma az szórakoztatja, hogy látja a másik(ahogyan még ti is beismertétek) műveletlen embert idétlen dolgokat csinálni... Veszekednek, kiabálnak, egymást szidalmazzák, sírnak, mindenkivel kavarnak... Rosszabb,mint egy vérbeli szappanopera. De most ha belegondolsz, komolyan ezt találod szórakoztatónak.Biztos ha valamilyen nyilvános területen, élőben látnád ugyanezt, hogy veszekednek, kiabálnak, néha gusztustalanok :S akkor is milyen jót röhögnél egy vadidegenen.. haha. Csak ez zavar.Okés legyenek bunkók, kasszák meg egymást, és sértegessenek csak. DE miért vicces ez?Mi ebben a vicces? Ha még egy tényleg neveletlen ember mondjuk munkahelyen ezt látja vagy iskolában és ezen röhög, akkor az hülye.Az intelligens ember ezt látván elszörnyed, vagy rosszallja,mindenesetre nem élvezettel bámulja. Viszont ha tvben megy, akkor mehet...
2011. márc. 13. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!