Varjatok azt az idoszakot amikor az Eva baratai lassan
rivalisak lesznek?
Figyelt kérdés
Annyira birom Olivert hogy adja a nagy havert de eljon az az ido amikor veres harcok fognak folyni kettojuk kozt!!!
2011. jan. 15. 23:26
1/10 anonim válasza:
Ez így van! Bizony akkor fordul a forgatókönyv!
2011. jan. 15. 23:57
2/10 anonim válasza:
Éva és Oliver között mindig fennáll az a lehetőség hogy úgy össze vesznek hogy utána egymásra szavaznak
De Alekosz Szandika biztos nem szavaznának rá
Zsófi és Aniko azok meg szerintem maguk se tudják hogy kire szavazzanak
2011. jan. 16. 10:24
3/10 anonim válasza:
NEM
2011. jan. 17. 20:11
4/10 anonim válasza:
hát én már bizony nagyon várom,az lesz akkor majd az igazi valóvilág....
2011. jan. 17. 21:05
5/10 anonim válasza:
Én nem várom azt!
2011. jan. 17. 21:12
6/10 anonim válasza:
Éva most kiborult a büntetéstől és irgalmatlanul irigy Gigire és Jerzyre. Nem tudja, hogy ezt a nézők szavazták meg. És most már Évát Alekosz és a kacsaszájú Szandika is csak cukkolja. Annyira ideges, kiváncsi vagyok, mikor kezd el verekedni vagy dobálni, akkor hazaküldik.
2011. jan. 17. 23:49
7/10 anonim válasza:
Legalább nem játssza meg magát, és kimutatja, mit érez :D
Én is besárgulnék az irigységtől :P
Amúgy meg nem várom, hogy összeugorjanak, de előbb utóbb átrendeződnek a viszonyok!
Én inkább kíváncsi vagyok!
Alekosz játszmáit már kezdem unni de rohadtul!
Nem tudom mire jó más érzelmeivel szórakozni!?
Évát megsajnáltam emiatt. Ez poénnak elég rossz!!!
2011. jan. 18. 14:25
8/10 A kérdező kommentje:
Ismernie kellett volna a szabalyokat,mast is megbuntettek vona ha ilyet csinal,egyebkent meg mit hangoztatja annyira hogy szinte senkije sincs?Ezzel megbantja a sok tizezer embert aki beszavazta.Oszinte?Egy nagy hazug szinjatszo!Mult heten miert viselkedett szepen?Mert be volt tojva hogy netan kiesik a jatekbol!!!
2011. jan. 18. 15:34
9/10 anonim válasza:
A "nem játssza meg magát"nem egyenlő azzal,hogy nem tudja valaki féken tartani az indulatait és azt a dögevő mocskos száját és nem tud viselkedni.
Kérdésre:várom nagyon,mert akkor már közel a Csaló Világ vége.Remélem,pár évig nem lesz következő.
2011. jan. 18. 16:11
10/10 anonim válasza:
na nem kellett sokáig várni,Anikó és Szandika már egymásnak estek....hajjajj mi lesz itt még??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!