Magdi anyus szelleme visszajött! Mit tudnak még kitalálni?!
Mindenki nem :D
Pl. a Géza se kavart a Zsuzsával, az András se a Zsófival, vagy a Magdi anyus Miklóssal :DDDDDD
Nem tudom, engem már felbosszantott, hogy mért kellett szellemet belekeverni. Érdekes, akkor nem rázta a fejét Magdi anyus, mikor Gézuka félrelépett a Zsófival...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ nekem ez már kissé fáradt.
Ha véletlenül látok belőle részletet, akkor kb. 3 perc után már zavarnak is ki a nappaliból, mert a folytonos "Ez ki? Ez ki? Ez ki?" kérdéssel az őrületbe kergetem őket :D. Kb. 4-5 éve nem nézem :D. De nagyjából én is képben vagyok, mik történnek benne :D. De tényleg csak nagyjából :D.
Mit tudnak még kitalálni? Hát figyelj, volt már benne Cobra 11-et megszégyenítő autórobbanás, amikor Misiék felborultak a Skodával :D, vagy Vili bá' füves sütit evett :D, Eltűnt benne egy patkány, nem jut eszembe a neve, de az meg beleesett a liftaknába, Tildát átoperálták a fürdőszobában :D:D (kb olyan volt a váltás, hogy Bercinek eldobnak egy botot, hozd vissza, majd visszajött volna egy puli és senki nem lepődik meg:D), Ákos beletenyerel a gáztűzhelybe, mert felgyújtott egy éttermet és akkor nem vesznek tőle ujjlenyomatot :D, kocsiban szülés, András megtudta, hogy magtalan :D:D:D, illegális pálinkafőzés, Miklós Mission Impossible jelenete a háztetőn :D (youtube-on láttam, sírtam rajta a röhögéstől :D), balatoni nyaralóban hát az ifjak épp egymást fedezték volna fel, András meg kukkolja őket :D:D, azt hiszem volt benne gyerekrablás, temetésen részeges randalírozás :D, apa fiát kitagadás :D:D, bezárt motorszalon, jaj ki kire szavaz majd Berényi kft gyűlésén show :D (nem is egy, és nagy meglepődések egyes szereplők voksán :D), Rózsában meghalás szaxofonozás közben, Magdi néni kaszkadőrjelenete :D:D, Magdi néni túlvilági életei :D... hűűű hát tényleg sok mindet ellőttek már :D:D.
Amúgy megfigyeltétek, hogy véletlenül sincs benne két ugyanolyan nevű szereplő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!