Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik ez a műsor? Melyik...

Melyik ez a műsor? Melyik csatornán ment?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, hol láttam, de vagy a discovery-n vagy valami hasonló (lehet, hogy a national geographic-on). A halálos iramban című filmben lévő trükkökről szólt, pl.: megemelték a kamion magasságát, hogy a kocsi átférjen alatta. meg hasonlók. nem tudom, hogy több részes-e a műsor vagy csak ez az egy része volt.
2009. febr. 1. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Valószínűleg a Discovery volt és ezen belül is két lehetőség van.

1. A Mythbusters (Állítólag...) című műsor, ebben különböző legendákat, hiedelmeket, mítoszokat, eseményeket tesztelnek, hogy valósak-e.

Ebben két férfi a főszereplő, egyik jellegzetes világos bajusszal, kopaszon és svájcisapkával.

2. A másik műsornak sajnos nem jut eszembe a címe, a logója viszont M:I. Ebben két kaszkadőr - egy nő és egy férfi, persze a csapatukkal együtt - versenyzik, hogy melyikük tudja tökéletesebben végrehajtani a szerkesztők által kiszabott feladatokat. Valami "nemek harca"-szerű dolog lehet.

Remélem segítettem!:)

2009. febr. 1. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:

nem, sajnos nem ezek azok. mindkét műsort ismerem.

de azért kösz

egyébként a másodiknak veszélyes versengés a címe

2009. febr. 1. 12:29
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Kösz az infót:)

Ha véletlenül rájönnék mi volt az, mindenképp szólok.

Eléggé sokat ismételnek, szóval van rá esély, hogy megtaláljuk:)

Üdv,

Tünde

2009. febr. 1. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Discovery, Smash Lab?
2010. febr. 20. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Kaszkadőrök világa (Stuntdawgs)
2015. jan. 13. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!