Mit szólsz ehez a Való Világ videóhoz? : )
2011. jan. 14. 14:29
1/16 anonim válasza:
Aki Evara szavaz az mind olyan mint o,erdekes hogy sokan mennyire maskepp latjak azt a not!Mennyire bejon az embereknek a lusta a koszos a hazug!!!
2/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem inkább Éva "temperamentumát",mint Ildi unalmas,idegbeteg paraszt fejét nézni!
2011. jan. 14. 14:47
3/16 anonim válasza:
igaza van évának,ezek a rácz testvérek színészkednek bennt,főleg gigi.
4/16 anonim válasza:
Hogy mennyi ferde ember van ezen a Foldon!Pfujjjjjjjjj.
5/16 A kérdező kommentje:
Ja,és veled 1el több! :D
2011. jan. 14. 16:00
6/16 anonim válasza:
Én ezt láttam a tv-ben is, (vagy a valovilag.hu-n, már nem tudom)
Én inkább a karácsonyit nézném meg.
Nekem nincs bajom Évával, de abszolút nem hulladék (ahogy te fogalmaztál) a testvérpár.Nekem Béci az egyik kedvencem és maximálisan igaza volt, amikor kiosztotta Évát.
7/16 anonim válasza:
Inkább azt vennék már észre az emberek hogy a ValóVilág mekkora egy hulladék!
8/16 anonim válasza:
A Rácz testvéreket együtt hajítanám ki a ge*ibe! Ha együtt mentek be, együtt is szálljanak jó messzire onnan, mert kezd a elszállni az agyam az irigy cigány stílusuktól. Jerzy-nek megjöhetne már az esze!
9/16 anonim válasza:
Gigi+Béci, Gombi, Zsuszi is roma szerintem. Látszik rajtuk.
10/16 anonim válasza:
Hat pedig a szulokon egyaltalan nem latszott semmi romasag,egyebkent ez nem volt szep a boglyas ku*vatol hogy igy beszelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!