Kit szeretnél hogy tovább jusson a kiszavazáskor a Való világban, Évát vagy Ildikót?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 15:18
1/11 anonim válasza:
egyértelműen Éva
de Ildi vergődését is jó nézni
3/11 A kérdező kommentje:
Énis Évának szurkolok..;)(H)
Ildi 1 unalmas g*ci aki csak sajnáltatja magát, meg ráerőlteti másokra a baráttságát, túlságosan nyomulna mindenkire. Az a talpmasszázs is tiszta szánalmas volt, sztem nem hoyg jobban megszerették volna, hanem még jobban megutálták. Meg amit tegnap csinált.. Még kitalálja h csalnak azért hogy Évának legyen jobb. Még azt se tudja mikor volt a 2. világháború.XDXD És akkorő mondja magáról hogy okos. Meg szerintem nem is törtető, hanem inkább önző, mert folyton magával van elfoglalva, nem érdekli más csak maga..(N)(N) KULTURBARBÁÁR.
2011. jan. 13. 17:32
4/11 anonim válasza:
helyesírás: baráttságát-> barátságát
hogy elé mindig vesszőt írunk
És ki a "KULTURBARBÁÁR"?
Mind kettőt utálom.
5/11 anonim válasza:
Ildi fog, kisebbségiek Éva ellen fognak szavazni
6/11 A kérdező kommentje:
Ajj haggyálmár a helyesírással 5-ös vagyok belőle.:DD Gyk-n, neten meg msnen minek írjak helyesen?:DDD
2011. jan. 13. 20:39
7/11 A kérdező kommentje:
A kisebbségiek mért szavaznának Ildikóra?:O
2011. jan. 13. 20:40
8/11 anonim válasza:
Szerintem Éva és különben is ő a legjobb. :P
9/11 anonim válasza:
a kisebbségiek azért szavaznak majd ildire, mert éva egyszer beszólt a tesóknak.
10/11 anonim válasza:
tényleg,már én is rájöttem erre,amit az előttem szóló írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!