Igaz milyen rendes lett Eva miota megtortent a kihivas?
Mindigis rendes volt,csak az ottaniak kicsesznek vele szinte naponta kétszer is és ez szinte mindenkiből kihozná a nem szép énjét
nem könnyű még mindig "rendes"-nek maradni amikor mindenért téged hibáztatnak,ha csinálsz valamit leordítják a fejed,kicsúfolják a hajad,stb.
na,szóval előszőr mindenki gondolkodjon egy kicsit mielőtt ítélkezik
3.válaszolló vagyok
Ok,vannak hibái neki is,amik engem is idegesítenek és nem is értem miért nem veszi sokszor észre magát
De tudod mi idegesít még ennél is jobban? Az,hogy nem veszik figyelembe,hogy ő is ember és ahoz képest,hogy amikor mások bakiznak maximum elkacagják,addig Évánál 2 napig ugyanazt a hibáját fújják
És pszichológiailag(bár nem mindenki jártas pszichológiában),de vannak olyan emberek akiket ez az állandó szekálás csak mégjobban tönkretesz idegileg és már azt se fogom csodálni,hogyha egyszer olyasmit fog csinálni/mondani,ami botrányos lesz
Mert ezek ott bent folyton rávannak szállva,a vakk is látja,hogy őt többet csesztetik ugyanazért a hibáért,mint valaki mást(lásd az alvásos szitu amit Olivér művelt,majd később Éva és nézd meg Évát mennyit b*szogatták ezért,Olivernél pedig meg sem említették kétszer)
Alekosz jól mondta tegnap Éva az az ember ott bent akibe bármikor bele lehet kötni
Oliver és elég szépen tud üvöltözni neki mégse mer senki szólni
Nekem az Éva szimpatikus nő!
elég jófej tud lenni és bocsánatot is kér általában, belátja a hibáit..
Kiváncsi vagyok hány lány csinálná ezt a villában rajta kivul
Többnek fontos a büszkeség, Évának a békesség
végul midig rájon h hibázott és nem lehet konnyu a szeretteid nlkul tobb mint 1 honapig meg még kiudja meddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!