Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok Ildi döntéséről?...

Mit gondoltok Ildi döntéséről? Szerintetek Éva fog visszamenni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 20:57
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Éva egy ótvar ribi, kicseszném úgy, hogy a lába nem érné a földet.
2011. jan. 8. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Éva megy vissza.(szerintem)
2011. jan. 8. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Remélem Éva megy vissza, ő őszintén játszik, és nem nyal mindenkinek, csak hogy ne tegyék rá a jelet.
2011. jan. 8. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Éva menjen vissza, nem kedvelem, de ez a faarcú csaj irritáló. Amikor beszél, mintha elsírná magát. A rap szánalmas volt, és ez az osztás is, amikor megmondta a véleményt. Egy unalmas, jellegtelen karakter, a másik csajt kellett volna beszavazni, nem ezt (bár szerintem felesleges volt Zsuzsi után még egy ember).
2011. jan. 8. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Ildi után részemről meg a két cigány, a két "macsó lúzer", és a Zsófika is mehetne, mindegy milyen sorrendben.
2011. jan. 8. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
előző, te meg egy rasszista barom vagy.
2011. jan. 8. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi de én se szeretném ha bűnözők nyernék meg a versenyt =)))))))) A képmutatás meg megy 1000rel.
2011. jan. 8. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Éva fog visszamenni ! Éva laza őszinte nőszemély izzik körülötte a levegő és ez kell a népnek nem a nyávogás (Ildi)
2011. jan. 8. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Eva megy vissza olyan 95%-al :))
2011. jan. 9. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Éva menjen vissza, én bírom őt nagyon!! Egyszer már elsikálta Ildit, remélem most is!!

Amúgy mit szólok Ildi döntéséhez? Totál nem értem miért Évát választotta, mikor annyira ki volt akadva hogy őt egyesek milyen szavakkal illették, és hogy megalázzák, erre mégis betojik attól a kettőtől akik lekultúrbarbározták és stb. mert ugye szandika és alekosz illette "szép" szavakkal, Éva meg egyszerűen csak szavazott rá, mert... Szóval Ildike azért taktikázott, remélem kint marad. Kár lenne Éváért egy ilyen miatt.

2011. jan. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!