Keresek egy mesét, ami a tévében ment, valaki segítene, mi volt a címe?
Kb. 8-10 (?) éve ment azt hiszem a Minimaxon ez rajzfilm. Egy erdőben játszódott, és ha jól emlékszem, mindenéle erdei állatok voltak a figurák. Talán Petra és Marci(?) volt a testvérpár neve, akik sünök vagy mókusok voltak... Volt egy bácsikájuk, akik menő volt, Amerikában lakott, mindig Hollywood-ot emlegette... (tudom, elég vicces ez így leírva..:D)
Valami goromb harkály is volt benne. Az erdő lakói, a 'gyerekek' osztálytársak voltak. Ja igen, és volt egy béka, aki láthatatlanná vált, mert evett/ivott valamit. Német mese lehet, amennyire emlékszem a főcím-zenéjre/szövegére.
ha valakinek ismerős, segítsen légyszi, mi a címe?
Köszönöm.
Hmm, nem az sajnos. De azért köszi!
Esetleg valaki más tudja?
Nem, sajnos tényleg nem az Erdei Tanoda... mások is mondták már, akiket megkérdeztem. Tisztán emlékszem pár részére, pl. amikor a sün család kenyeret csináltak és a dagasztott tészta az egész házat ellepte.. meg ilyenek. a google-lel sem jutottam többre. Annyi biztos, hogy Petra nevű állat volt benne, azt hiszem az mókus volt, a főszereplő család meg sünök voltak. :D
Na mindegy, egyszer csak kinyomozom valahogy! Azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!