Mi a jó a Jersey Shore-ba?
Figyelt kérdés
Nem értem akik oda vannak érte!
buliznak,lerészegednek,dugnak,buliznak,lerészegednek,dugnak,buliznak,lerészegednek,dugnak....utána elmennek 1 héten 1x dolgozni de az se valami jó fizető állásra (fagyizóba) amiből nem tudom hogy fizetik ki a mindennapi bulizást a buliba való oda vissza taxit meg a villát amibe laknak meg a sok kaját piát... ez is érdekes
jah meg néha a rendezők kérésére bevisznek egy kis balhét is!!!
2011. jan. 8. 15:40
1/13 anonim válasza:
Minden nap dolgoznak amúgy.Kikakapcsolódásnak megteszi, plusz bírom a csajbunyókat.Meg ahogy táncolnak...hát szakadok a röhögéstől.Az sem érdekel, hogy forgatókönyv szerint megy.
2/13 anonim válasza:
én sem szeretem, szerintem is az van benne amit leírt a kérdező... ökörség :) L/18
3/13 anonim válasza:
igen, ha nem ismered meg a karaktereket, ennyi a nyers sztori. na de azok a beszólások :D nagyon nagy formák! pedig ki nem állhatom a guidokat/guidákat, na de ezeknek van egyéniségük :)
5/13 A kérdező kommentje:
Azok a műmájér alfa hímek?
2011. márc. 25. 13:04
7/13 A kérdező kommentje:
Meg az összes többi szénné égett ember abban a műsorban!
2011. márc. 30. 14:05
9/13 anonim válasza:
Te soha nem voltál fiatal? :D Ellenkező esetben ha éppen az vagy és nem ezen pörög az agyad ott bizony nagy gondok vannak. A Jersey Shoreban szereplő embereket meg aki pédaképnek veszi annak csak gratulálni tudok. Én nézem, imádom, nagyon szórakoztat. Megvannak a kedvenceim, megosztja az embereket, meg lehet vitatni mik történntek, ki kiről mit gondol. És ha kamu az egész az kit érdekel? Nem szabad benne semmi értelmet keresni csak nézni kell, röhögni a poénjaikon stb. Egy ilyen valóságshow-t nem szabad úgy nézni hogy közben odaképzeled az operatőrt a hangositót, a fénytechnikust miközben előttük guggol.. :D
10/13 A kérdező kommentje:
De voltam fiatal de így 19 évesen már nem értem a mai fiatalságot!Föleg ezeket a valamiket!
2011. máj. 26. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!