Szerintetek a valóvilág 4 Gombi becenevű lakója meleg/biszex?
Figyelt kérdés
figyeltem eddigi viselkedését, hiába mondja a testvére is, hogy a lányokat szereti, meg van barátnője, akkor is érzem, hogy minimum biszex és volt már dolga pasikkal is, max még a tesója sem tudja. Ennek ellenére én kedvelem, aranyos srác. kinek mi a véleménye?2011. jan. 5. 15:07
1/4 anonim válasza:
Vagy meleg csak nem meri még magának se bevallani
Vagy női lélekkel született férfi testbe azért annyira érzékeny
Amúgy jó nője van csak fel nem fogom mit szeret benne mikor Gombi mióta bent van csak azt tudja mondani hogy Jól vagyok
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem meleg, de tény és való, hogy nagyon feminim. És ezzel nem az érzékenységére célzok, hanem a hisztikre (mikor Olivérék hóban fürdették), meg a mozdulataira, az affektálására.
3/4 A kérdező kommentje:
erre rá szoktam általában érezni és szerintem látens meleg, vagy tudja, de nem meri felvállalni, vagy ő maga sem tudja, de az ahogy beszélt telefonon a barátnőjével és a bátyjával az is erről győz meg. nagyon sok férfi nem meri felvállalni és megprobál barátnőt "tartani". látom, ahogy szenved és biztos vagyok benne, hogy nemcsak a tesoja és a barátnője hiánya miatt. kötödik hozzájuk mert magányosnak érzi magát, de ennyi. Mindezt bizonyítja az is ahogyan a villalakokkal is kijön, nem tartozik igazán sehová és ha szóbakerülnek a nők nem pont úgy reagál mint egy hetero pasi.
2011. jan. 5. 21:13
4/4 anonim válasza:
Szerintem is meleg vagy is-is.Amúgy jó ember lehet,nagyon érzőszivű és gondoskodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!