Miért van most a TV2-n az egy hosszú reklám helyett 5 rövid?
Figyelt kérdés
Sorozatokra értendő. Szó mi szó, ez a megoldás, hogy kb 10 percenként beadnak 3 perc reklámot, ezerszer idegesítőbb, mint ami volt (egy hosszú reklám kb a sorozat felénél). Miért van ez? A médiatörvény miatt? Szabályozzák a reklámok hosszát? Ha igen, akkor nagy hülyeség. Nem létezik, hogy nem gondolták végig, hogyha "szabályozzuk a hosszát, akkor biztos ezerszer megszakítják a filmet, és ez majd cseszi a nézők orrát, áá de nembaj jó lesz ez a törvény hozzuk meg". Szánalmas..2011. jan. 3. 23:05
1/6 anonim válasza:
a tv-nél is emberek dolgoznak, akik minél több reklámot akarnak megnézetni veled
egyet viszont meg kell értened
mivel ott is vannak alkalmazottak, őket is fizetni kell
ehhez valahonnan pénz kell, és ennek egy része a szolgáltatóktól illetve a reklámokból jönnek(főként ebből)
ha nincs reklám, nincs bevétel, ergó az adó lehúzhatja a rolót(kivéve ha állam bácsi megsegíti, de annyit ad csak, hogy épphogy megmaradjon)
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben van, de miért nem volt jó az, hogy a sorozat felénél egy hosszú reklám? Kb 6 éve nézek sorozatokat, eddig mindig ez volt. Miért kellett átállni?
2011. jan. 3. 23:40
3/6 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy egyre rosszabb a helyzet a kereskedelmi TV-knél, mert sokan a műholdas adásokat/DVD nézést, vagy az internetet választották. Nekik meg élniük kell vmiből.
Amúgy szerintem is elég rosszabb így. De az RTL is ugyanezt csinálja, nem?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, RTL-en kevesebb sorozatot nézek :D. De ma lesz Castle, szóval meglátom
2011. jan. 4. 13:09
5/6 A kérdező kommentje:
De lehet áttérek én is arra, hogy letöltöm, és minden héten a TV-ben adott részt inkább dvdről nézem meg..
2011. jan. 4. 13:10
6/6 anonim válasza:
Tegnap én RTL-en néztem a Dr Csontot és csak 1 reklám volt a közepénél! TV2-n nem nagyon nézek semmit, de ez így elég bosszantó lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!