Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való Világot nézők, mi a...

Való Világot nézők, mi a véleményetek Szandika tegnapi kiborulásáról ( Alekosz leszólásáról )?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csípem Szandikát de most nem értettem mi baja volt.
2011. jan. 1. 08:18
 2/8 MrDavid13000 válasza:
100%
Én nem értem miért kellet ezen megsértödni, lehet azt hitte hogy Alekosz a magyar Brad Pitt.:D De azért bírom Szandikát.
2011. jan. 1. 08:59
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Most csalódtam benne, /amúgy csípem a csajt/ lehet, hogy most ismerjük meg igazán, a viselkedése kezd olyan lenni, mint Zsuzsié. Nagyon sok sértést vágott Alekosz fejéhez, és még Ő sértődött meg. Nem tudtam, hogy aki a testéből él, az ennyire nem bírja a visszautasítást.
2011. jan. 1. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem volt szép tőle!!!Nem ártott neki Alekosz!!
2011. jan. 1. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan érzésem, hogy nem csak az az egy félmondat okozta ezt a viselkedést Szandikánál.

(Tehát nem az hogy Alek azt mondta, nem akar vele lefeküdni..)

Sztem volt valami más is.

2011. jan. 1. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon kedvelem szandikát,a stílusával.de tegnap túl lépett egy határt!!Nem is értettem mi oka volt ott megszégyeníteni szegény Alekoszt! Szerintem se csak az állt a háttérben,hogy nem akart vele lefeküdni....
2011. jan. 1. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon bírom szandikát, a beszólásait, stílusát, de tegnap ez már sok volt. Alekinyot is szeretem, de már megsajnáltam mért kellett ennyire lemondani? ez már túlzás volt. csökkent a szememben szandi, és nem mintha eddig olyan magasan lett volna. bunkóság volt tőle...
2011. jan. 1. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről nem az Olivér csapatába került, ami nagyon rosszul esett neki.

Másrészről Alekosz is visszautasította, amit azért nem értek, mert nemrég még ő utasította vissza Alekoszt.

De nem lehet tudni még mi is történhetett köztük, hiszen össze vannak vágva a jelenetek.

Másokkal ellentétben nekem tetszett a leszólása, először azt hittem csak viccelődik, de egy kicsit túllőtt a célon, és majdnem Alekosz nyerte a cölöpön állást, pedig nem bízott benne. De nem értem Szandikát, mivel Aleksszal és Olivérrel jóban voltak....ja és látszik, hogy a testéből keresi a kenyerét, mert olyan szintem be volt rúgva éjjel, hogy az asztalon és a földün is széttárt lábakkal "táncolt"...és alig tudott felállni és menni is.

2011. jan. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!