Való Világot nézők, mi a véleményetek Szandika tegnapi kiborulásáról ( Alekosz leszólásáról )?
Van egy olyan érzésem, hogy nem csak az az egy félmondat okozta ezt a viselkedést Szandikánál.
(Tehát nem az hogy Alek azt mondta, nem akar vele lefeküdni..)
Sztem volt valami más is.
Egyrészről nem az Olivér csapatába került, ami nagyon rosszul esett neki.
Másrészről Alekosz is visszautasította, amit azért nem értek, mert nemrég még ő utasította vissza Alekoszt.
De nem lehet tudni még mi is történhetett köztük, hiszen össze vannak vágva a jelenetek.
Másokkal ellentétben nekem tetszett a leszólása, először azt hittem csak viccelődik, de egy kicsit túllőtt a célon, és majdnem Alekosz nyerte a cölöpön állást, pedig nem bízott benne. De nem értem Szandikát, mivel Aleksszal és Olivérrel jóban voltak....ja és látszik, hogy a testéből keresi a kenyerét, mert olyan szintem be volt rúgva éjjel, hogy az asztalon és a földün is széttárt lábakkal "táncolt"...és alig tudott felállni és menni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!