Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Néztétek a Frizbit? Szerintete...

Néztétek a Frizbit? Szerintetek is a "poénoknál" alájátszották a közönség nevetését?

Figyelt kérdés
Az összes hangos nevetés ugyan olyan volt és azonos ideig tartott. Szerintem felvettek egy nevetést és mindig azt játszották be.
2011. jan. 1. 01:03
 1/7 anonim ***** válasza:
nem,
2011. jan. 1. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:
És ez neked csak most tűnt fel? Kb 60 éve így megy ez a "szórakoztató" műsoroknál. A másik megoldás az, hogy kiírják a közönségnek, hogy 'taps'. Ritka az, hogy valóban, maguktól nevet a közönség.
2011. jan. 1. 01:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ma megnéztem, egyébként nem nagyon szoktam. Nekem is feltűnt, főleg mikor semmi poént nem mondott az aki éppen beszélt, akkor is nevettek. Meg is kérdeztem magamban, ezek most mit nevetnek?
2011. jan. 1. 01:28
 4/7 Bocipók ***** válasza:

Minden műsorban ez van, fizetett közönség.

Egy ember elöl áll és mutatja, mikor kell tapsolni, nevetni stb.

lásd Mónika (Moúnika) show

2011. jan. 1. 01:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Szóval igen, de egy részt megértem mert ezek a stand up-osok.....
2011. jan. 1. 10:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egy jelre kezdett nevetni a közönség hanem ugyan azt a nevetést játszották be minden alkalommal. Mikor valóban a közönség nevetett (pár ilyen alkalom is volt) akkor egész más volt.
2011. jan. 1. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
A Frizbiben nincs is közönség. Tényleg csak bejátszák a röhögéseket.
2011. jan. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!