Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nickelodeon csatornáról...

Nickelodeon csatornáról vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen volt régen, most.....
2010. dec. 30. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

hááát hogy régen milyen volt azt nem tudom!... de hogy most milyen azt igen! szánalmasan sz.r... annyira gyerekes hogy az már fáj.. a 10éveseknek még bejön...

viszont ha valami értelmesebb vígjátékot(szitkomot)akarok nézni akkor inkább nézem a COMEDY CENTRAL-t.... vagy hasonlókat( 70-es évek show - régen és most is imádom - így jártam anyátokkal...stb...) ezek valahogy "komolyabbak"

17/F

2011. ápr. 1. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Régen jó volt. Ilyen gyöngyszemek voltak rajta, mint a Ren és Stimpy, Rocko, Hé Arnold, Hódító hódok stb.

Mostani felállás borzalmas.

Spongyabob - szerintem már lefutotta az idejét, be kéne már fejezni.

Tündéri keresztszülők - ugyanaz a helyzet, mint a Spongyabobbal, ráadásul az egyfolytonos évek óta tartó ugyanazok a részek ismételgetése dologtól pedig falra mászom. (Ennek a sorozatnak régen csak jó epizódjai voltak, miért kell ezeket az új sz..rokat adni?!)

Bunsen a bestia - idegesítő, unalmas, rondán megrajzolt valami. Butch Hartman korábbi munkái csúcsak voltak, de ez a műsor hiba volt.

Tini Nindzsa Teknőcök - sose szerettem, de ez a számítógépes 3D-s változat a legrosszabb szerintem.

Nagyjából ennyi rajzfilmet adnak manapság, nem? A shitcomjaikat meg inkább meg sem említem.

A Nickelodeon nagyon szär lett az évek alatt.

Ha korszakonként kell jellemeznem, akkor azt mondom, hogy 1998 (nem tudom pontosan, mikor indult itthon, lehet, hogy 1999)-2010. február 15. volt az aranykor, ami utána jött, az felejthető. (2010. február 15.-én ugyanis levették a klasszikus műsoraikat, azon a napon kapta a csatorna a rémes új logót, egyszóval innentől kezdve zuhanórepülés.)

2017. nov. 5. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Régen istenkirály volt, manapság egy kalap xart sem ér.
2018. júl. 31. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
A régi műsoraik örökzöld klasszikusok, az újak inkább ne is lennének.
2018. nov. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!