Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Legdúrvább horror film?

Legdúrvább horror film?

Figyelt kérdés
nem az olyan véres emberevős nyúzós filmekre gondolok, hanem az ilyesztő fosatós filmekre, amitöl nemtudsz aludni több napig!
2010. dec. 30. 00:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

- Eden Lake: nem annyira fosatós, viszont olyan hatást képes gyakorolni, amitől egy ideig nem tudsz szabadulni

- Martyrs: vannak benne durvulások, de ettől függetlenül leginkább pszichikailag hatásos

- Ils: ez is jó

Egyik filmre se mondom, hogy beszaratós, mert a hatásosságuk nem ebből ered. Viszont mindenképp ajánlom őket, mert egyik sem olyan, amit gyorsan elfelejt az ember.

2011. jan. 4. 23:07
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Mártírok: lehet, hogy egyes embereknek nagyon durva jelenetek vannak benne (pl. élve nyúzás), de inkább fosatós. Lélektanilag tesz hatást az emberre a film, én pl. emiatt a film miatt kb. 5-6 órán keresztül letargikus állapotba kerültem, egy film sem volt ilyen hatással rám. Nézd meg! :)

Még mondanám a Szerb Filmet, de azt inkább ne nézd meg! Aberrált egy film, ráadásul a legtöbb ember (főleg kritikusok), aki látta ezt a filmet, jelentős mentális károsodásban szenvedtek. Nem csak a látvány miatt (bár vizuálisan is elég durva hatása van), de mondjuk én nem károsodtam a filmtől :D

2011. jan. 31. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:

Fűrész 1-7 :ha csak durva jeleneteket akarsz látni akkor tökéletes ráadásul nagyonjó film(ek)!

kicsit betegebb vizekre evezve:

Szerb Film : látványilag kevésbé sokkoló de maga a cselekmény ez egyik legbetegebb

August Underground Trilogy : elég élethű és beteg snuffszerü filmek

Necromentia: nekrofilia, vér , drogosok minden ami kell

Philosophy of a Knife: 4 órányi emberkisérlet (fekete fehér)

Begotten: egy elég elvon feketefehér művészfilm

Subconscious Cruelty: kicsit antichrist szerü film csak sokkal betegebb

Guinea Pig: régebbi ázsiai film, nekem nemteccett de darabolás ebben is van bőven

Inside: francia film még viszonylag nézhető de a gore jelenetek igen teccettek benne

hapedig nagyon undorítóan beteg filmat akarsz akkor a Vomit Gore triology-t ajánlom:

Slaughtered Vomit Dolls

ReGOREgitated Sacrifice

Slow Torture Puke Chamber

hányás , belezés, hányás , leszbikusok, mégtöbb hányás, csecsemődarabolás, hullagyalázás, és még egy kis hányás :D

2011. febr. 27. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Az előzőnek mondanám, hogy Lucifer Valentines "művei" (Slaughtered Vomit Dolls, ReGOREgigated Sacrefices, stb.) szerintem egyáltalán nem nevezhető filmeknek, egy határ sz@r, nagyon gagyi, nagyon látszik, hogy kis költségvetésű film, ráadásul végtelenségig perverz, és én úgy vélem, hogy ennek a műfajnak is megvannak a határai, mint bármi másnak, és az előbb megemlített filmek túlontúl átlépik azt a bizonyos mezsgyét. Egyszer érdemes azért ezeket megnézni, hogy léteznek ilyen "filmek" is.
2011. márc. 2. 20:37
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nemvitatkozok , tényleg a végletekig beteg film de kell ilyen is: mégiscsak vannak akik céltudatosan megnézik mer nemhiszem hogy aki látott L.V. "filmet" az csak véletlenül futott volna bele :D
2011. márc. 2. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát aki céltudatosan megnézi, az nincs rendben fejben....

Bab, komolyan, nem voltál rosszul ezektől???

Amúgy tudom, miről szólnak, mert olvastam róluk a horrormirror-on, de nekem már a leírás elég volt... :)

Amúgy nagyon kíváncsi természet vagyok... de azért béllel csapkodás,meg hasonló.... jajj.

2011. márc. 3. 10:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Előző: a ReGOREgigated Sacrefices-ban a bélcsapkodásnál nagyon látszik, hogy kamu az egész, nem hinném, hogy attól borulnál ki :D Inkább a benne lévő perverziók miatt...
2011. márc. 3. 14:13
 18/22 anonim ***** válasza:
jah az nekem se teccet olyan mint valami slagcső XD mongyuk az ikres jelenetet jól megcsinálták , de a lényeg tényleg az hogy agyzsibbasztóan perverz film :D
2011. márc. 3. 15:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát ahhoz képest, hogy alacsony költségvetésből csinálták a filmet, jól megcsinálták :D De most komolyan; ez a Lucifer Valentines milyen perverz állat lehet már? Miket művelhetett az ágyban? Egyáltalán csinálta már ágyban? És közben ott is hányt, kakilt, vagdosott, pisilt? :D Borzalmas egy ember lehet... Tasnádi, Pintér Sándor, és a Vor v Zakone-sok után bekerült a következő toplistámba az a rendező: "Akikkel nem szeretnék találkozni semmikor, semmilyen körülmények között!" :D
2011. márc. 3. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100% hogy nem normális,de sztem azok se akik szerepelnek a filmjeiben XD
2011. márc. 3. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!