VV László ma taktikázott azzal, hogy azt terjesztette Gombiról, hogy úgy kellett őket Olivérrel szétszedni, ami term. Hazugság?
hazugság-ot kis betűvel akartam írni.
:))
Én nem magamról beszélek, hanem Laciról konkrétan.
Csak azért, mert ő elvileg a "Becsület" megtestesítője a villában, de semmivel se kevésbé simlis, mint Olivér.
Gombi helyében én rákérdeztem volna tőle, hogy "Kit kellett szétszedni, apukám?!"
Nem azt mondta, hogy szét kellett őket szedni, hanem azt, hogy Gombit úgy kellett leállítani, hogy ne essen Olivérnek. Amiről mi nem tudjuk eldönteni, hogy így volt vagy sem, mert egy erősen vágott verziót tesznek elénk, amiből számomra igazán az sem derül ki, mi volt a vita forrása, mert az elég egyértelmű, hogy nem a havas dolog. Az csak rátett egy lapáttal.
Ettől függetlenül László is színezhette egy kicsit, mert látszott rajta, hogy nem szívesen vállalja később ezt a kijelentését, de azért nem hazudott, mert ilyet, amit te írtál, nem mondott.
Akárhogy is volt, nálam Olivér a tuti befutó, remélem sz*rrá veri Krisztoforót a párbajon.
:P
Sztem ez nem taktika volt részéről!!
Csak szokás szerint teljesen karótnyelten közelítette meg a dolgot.
Az a baj ahogy Oli mondta:
"Nem nyalta meg a humorgömböt:))"
Igaz ez Gombira és Lacira is:)
Én lány vagyok, engem is fürdettek már meg, és nem borultam ki..
Gombi egy lány!
Ez mostmár tutifix.
Gombi ugyanarra appalált mint Zsuzsi.
Ki akart menni:S
Ezért balhézott majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!