Vélemény a Valóvilágban szerepelő Alekoszról?
sztem van baj az agyával
de bírom!!:D
"Mindiiiiiiiiiig, minden körülmények között?"
és ez még 5
xdxdxd
Én bírom a stílusát. Jókat mulatok a cserkészakcióin. Nagyon szórakoztató egy manus. Szerintem ő a legőszintébb, legintelligensebb (a 8 általános ellenére) és legelviselhetőbb alak az összes közül.
Nehezen ismeri ki magát az új helyzetekben, de tartósan ő a legkiegyensúlyozottabb, leghatározottabb jellem.
Ő egy igazi karakter, még azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy hivatásos színész. Szerintem felfogja szívni a média. Kell egy ilyen figura!
előző vagyok,bocsi nem olvastam el teljesen a kérdést.:)
-amit gondolok,azt leírtam.
-szerintem nem néz ki jól,nekem nem jön be.
-szerintem nem helyes..:S
-illik a villába,mert ő az egyik személy,akit legtöbbet látunk a tv-ben,meg humoros is,nagy arc.
-hát..a romantikus stílusáról nem mondok semmit.Szerintem legfőképpen a szexre hajt(múltkor BeleValó világban ott volt az egyik haverja és elmondta róla,hogy teljes mértékben szexmániás xD)
Talán ő az egyetlen, akire tényleg ráillik a kategóriája, az "Okostojás".
Na, jó, még Évire a törtető, de a többi igencsak eltévesztette a házszámot - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!