Valo világban szerintetek is Zsófit hívja ki párbajozni? Mennyi esélye van neki bárki ellen is?
Megmondta tegnap a kiválasztás után h Zsófit nem viszi
80% Kristóf
20% Laci
Zsófit biztos nem viszi ki, nem lenne hozzá méltó döntés. Egy tök gyenge lányt kivinni.. durva lenne.
Szerintem Kristófot viszi.
De ha annyira 'vagány' lenne, mert ugye ebbe a kategóriába jutott be, akkor Lacit vinné.
De közben meg Oli és Laci is kell a villába!!
Laci főz rájuk, Oli meg szórakoztatja őket!
Mindkettő fontos karakter bent..
Kristófot kéne kivinnie.
De Lacival meg nincs is semmi baja Olinak..
Értelmetlen lenne h őt vigye csak azért hogy fitogtassa az erejét?:S
Kristófot meg halványnak tartja és csalódott is benne amiért rárakta a jelet. Szóval "ellene" legalább van vmi indoka.
mindenképp azok közül visz ki elvileg, akik rá szavaztak.
tehát Gina, Kristóf, Zsófi és Laci. de az a vicces, hogy mindegyik gyengébb nála. szerintem bármelyikkel szembe visszamenne. úgyhogy ez így sehogy se fog bátor választásnak tünni este. Laci az egyedüli, akit szerintem annyira nem alázna le, mert biztos neki is nagyobb a rajongótábora. de ha ő kimegy, akkor nincs meg az egyik fő ember, aki főz rájuk. és nem tudják bonyolítani ezt az Anikó és Laci szálat.. ami épp kikerült a főoldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!