Mit szóltok hozzá, hogy VV Anikó nem kapott semmit se karácsonyra a rokonaitól?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha csak olyanok írnának, akik szeretik és nézik is a műsort.
Előre is köszke.
2010. dec. 26. 13:21
11/13 A kérdező kommentje:
Én is arra tippelek, hiszen ajándékosztáskor többször is hallottam Anikó nevét, szólították, mintha neki is érkezett volna csomag...
Jó színésznő, egy darab könnyet nem láttam az arcán, sokkal inkább akkor, amikor összezuhant a Béci miatt.
:)
2010. dec. 29. 16:55
12/13 anonim válasza:
Ekkora szennyet rég láttam a tvben.. Ezért az áramot se érdemes fizetni. Már előre megvan, ki nyeri majd.. lófaszt igazi.. minden meg van rendezve, mintha színházban ülnél..
13/13 anonim válasza:
kicsit off bocsi
de sztem sokan akik nézik (igen én is vállalom :D) pontosan tudjuk h meg van rendezve és h az egész szinhaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!