Melyik szerintetek a legjobb Gyilkos Elmék rész?
Szerintem a legizgalmasabb azt hiszem az V. évadban mikor Aaron Hotch-nak sajnos megölik a feleségét.Izgalmas,megható,szomorú.
De azért még van egy pár.De nekem itt úgy izzadt a tenyerem hogy csak na.
Igen, 5. évad, az szerintem is nagyon jól sikerült, de nekem a kedvenceim a második évad, dupla része, ahol a vallásos skizofrén fogságába esik Reid.
Az ötödik évadból pedig szinte az összeset imádom. :)
Megölik a feleségét??? Ez komoly? Én ott még nem tartok...gyanútlanul netezgetek erre bumm...
Mik nem derülnek ki... :¸(
Amikor van az a pasi,aki sok lányt megerőszakol,és a nyakukat is elvágja.Ilyen szőke pasa volt,pszichés gondokkal.Mondjuk általában a gyilkosnak van valami agyi baja,vagy kisebbségi-komplexusa vagy nemtom...
Nagyon szeretem az összes részt,amit láttam.
Juujj,eszembe jutott a tényleg kedvencem!(Bocsi,de régen láttam :) )Amikor elrabolnak három csajt(legjobb barátnők),és rabló abban az esetben engedi őket csak haza,ha hármuk közül kiválasztanak egyet,és azt megölik.Tehát a kiválasztottat megöli a másik kettő.Nagyon szomorú vége lett...
13/L
óóóó hogy b@**tok meg!!
Nem lehet odaírni hogy SPOILER????? most járok az 5.évad elején és már tudom hogy meg fogja ölni a kaszás... na fasza, köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!