Miért van ez a Megasztárral?
Figyelt kérdés
Jött ugye idén az X-Faktor és a Megasztár 5 is. Mindenki szinte azt mondja, hogy az X-Faktor mennyivel színvonalasabb, mint a TV2-s társa, meg minden. Szóval mindenki szídja a Megasztárt, hogy mennyire színvonaltalan, stb. Ahhoz képest akkor hogy lehet, hogy 2 milliós nézettséget produkált, az X-faktort kb félmillióval nézték csak többen. De figyelembe kell venni azt is, hogy a Faktor az most újdonság, és az újat az emberek mindig többen nézik, a Megasztárnak ez már az ötödik szériája volt, ahhoz képest ez óriási siker volt. Az X-Faktor is ilyen színvonalas marad majd az ötödik szériánál? Meg lehet nézni, a Megasztár 1 messze verte a mostani X-Faktort...2010. dec. 22. 18:49
1/8 anonim válasza:
Nem tudom miért van ez a Megasztárral. Szerintem az X-Faktor teljesen lekoppintotta a Megasztárt. Én mindig is a Megasztárt néztem, és nézni is fogom.
2/8 anonim válasza:
Ez a mentoros cucc, meg a párbajok emeltek vmit az x-faktoron.
3/8 anonim válasza:
Ha a Megasztárt hívnák X faktornak, akkor az lenne a menőbb. kész!
4/8 anonim válasza:
az Xfaktorba szerintem sokkal jobb énekesek voltak,szebben voltak felöltöztetve és jobb számokat kaptak.
5/8 anonim válasza:
lekoppintotta... könyörgöm...külföldi licensz az egész...
6/8 anonim válasza:
igen, az újdonság miatt nézték többen a faktort.
a megasztárba egyre gagyibbak a sztárok ... Ruzsa Magdi volt az első és eddig az utolsó igazi megasztár
7/8 anonim válasza:
A legtöbben mind a kettőt nézték, miután már nem egy napon adták. Amúgy igen, a Mega 1 még volt valami, azóta nem ér egy kalap sz*rt se egyik se. A megasztártól főleg azért hányok, amilyen ruhákat adtak a szereplőkre... Tilla rövidnadrág + harisnya + bakancs összeállítása... gyalázat, borzalom, fujj... ilyet legalább a faktorban nem csináltak. Ami meg a győzteseket illet... gratulálok nekik, csak az én városomban 20 ember van, akik tehetségesebbek és jobban tudnak, csak épp ők dolgoznak, hogy eltartsák magukat és a családjukat, mert ugye nincs mindenki olyan jó anyagi helyzetben, hogy hónapokig csak énekelgessen a tévében.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a Mega sokkal de SOKKAL színvonalasabb, mint az Xfaktor. Meg is mondom, hogy miért. Kezdjük ott, hogy az X egy túl "megmodernizált", dolog, valahogy nem érzem annyira közvetlennek, mint a Megát. Meg ez a mentoros dolog is egy nagy hülyeség. A Megában a zsűri sokkal jobb, lsd. Presser vagy Mester T. Én azt mondom, hogy a Mega zsűrije sokkal tapasztaltabb mint az Xé. A Friderikusz is illik oda, mindig megmondja a véleményét, és igaza is van. Egyedül az Eszenyi nem kéne szerintem a zsűribe. A legonfotsabb, hogy sztem a Megában 5ször olyan jobb énekes vannak és voltak, mint most az Xfacban. Megnéztem pár videót és nem hittem a fülemnek, hogy ezek kerültek be a döntőbe?!?! pl ez a Király L Norbi talán a castingon túljutott volna, de az előválogatáson szórták volna már ki a Megában. Megnézném, hogy a Megás zsűri hogy vélekedik az X énekeseiről. Sokszor, nagyon sokszor hamisan énekelnek.. Ezen csodálkoztam a legjobban. A Megában ezzel szemben minden döntős idén egy külön egyéniség volt, akiről órákat lehetne mesélni. Jó, egyedül a Dávid meg a Bence volt ilyen "átlagos srác", a többiben mind van valami, ami megfog, valami különleges. Az Xfaktor nekem túl ridegnek tűnik. Valószínű azért nézik többen, mert tudják, hogy nemzetközi.. Meg azért mert ez AZ Xfaktor. Aki nem nézi a Megát, nem tudja, milyen világszínvonalú produkciókról maradt le :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!