Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is hiteltelenek a...

Szerinted is hiteltelenek a tehetségműsorok?

Figyelt kérdés

Eléggé idegesít mostanába az, hogy már a csapból is tehetséges emberek folynak akik ultragiga sztárokká fogják magukat kinőni és meghódítják a világot-állítják a készítők, akik tökéletesen ez ellen vannak...

Az X-factort, meg az összes Mega szériát figyelemmel kisértem és nagyon élveztem a tehetséges fiatalok előadását, de valahogy miután lecsengett ez az egész eltűntek, mint szamár a ködben egy két kivételtől eltekintve. Az X-factorért meg odavoltam hiszen nagyon klassz embereknek nyílt alkalmuk magukat megmutatni. Viszont eléggé idegesít az a dolog, hogy nem hagyják őket M.on érvényesülni, mivel egymásután jönnek ki az újabbnál újabb "sztárpalánták" és úgy gondolom ezáltal a műsor is hitelét veszti mivel Mo. így is telített zeneileg és lehetetlenség érvényesülniük, mivel az újabb mindig érdekesebb. Jó lenne, ha leállna ez a mánia, mert én komolyan már sajnálom őket, hogy hirtelen felkapják majd elfelejtik őket, mikor igazán tehetséges emberekről van szó, akikről szivesen hallanék ezután is, de félek erre nem sok esély lesz.

És ezért nekem valahogy hitelétveszti ez az egész, mert látom az előző Mega szériákból kiindulva, hogy feledésbe merülnek.

Dehát az RTL-nek kell a pénz és tavaztól újból Csillag Születik 3, ősztől X-factor 4, és szerintem a TV2 is kitalál majd valamit.

Neked mi a véleményed erről ?

18/L

2010. dec. 21. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyet értek Veled! Én is úgy érzem, hogy teljesen felesleges új tehetségeket felfedezni, hisz a régieket sem "használjuk" ki. Így olyan, mintha csak elhúznánk előttük a mézesmadzagot. Először olyan, mintha sikerük lenne, de ez csak rövid távu, mert rá pár hónapra ott az új győztes, és igen, az új mindig érdekesebb. Ebből kifolyólag én nem is akartam nézni se a megát, se a faktort. Aztán ahogy elkezdődött az x-faktor döntője, csak néztem. :) És tetszettek a versenyzők, és én is sajnálom őket, mert iszonyat nehéz lesz fennmaradniuk.
2010. dec. 21. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
NAGYON-NAGYON IGAZAD VAN. dehát tudod SAJNOS minden a pénzrol szól :(
2010. dec. 21. 21:14
 3/4 anonim válasza:
Igen!!!!
2010. dec. 23. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek egyáltalán nem új tehetségek, vagy vendéglátóznak régóta, vagy rendszeresen fellépnek. Fél- vagy egész profik. A Ki mit tud még tehetségkutató volt, az összes többi nem erről szól!
2010. dec. 23. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!